Távirányító

Távirányító

FREE

(2 stars)

(3K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Az alkalmazással az okostelefon Távirányítóvá változtatható. Gyors összerendelés után az alkalmazáson keresztül vezérelheted az IPTV-vevőegységet.
Az alkalmazás csak a Telekom IPTV szolgáltatáshoz adott IPTV-vevőegységekkel működik együtt, más készülékek vezérlésére nem alkalmas.
Fontos, hogy az összerendelés elvégzéséhez a mobil eszközödnek egyazon helyi hálózatban kell lennie az IPTV-vevőegységgel, vagyis Wi-Fi-n keresztül ugyanarra a digitális elosztóra kell csatlakoznod. Összerendelés előtt a digitális elosztó újraindítására lehet szükség.
Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben optikai hálózaton veszed igénybe IPTV szolgáltatásunkat, akkor az alkalmazást nem tudod használni.
A Távirányító összerendelését a távirányító kék gombjával indítható Alkalmazások vagy az IPTV Menü -> Extrák -> Összerendelés menüpontot kiválasztva érheted el. Mindössze az itt generált QR kódot kell alkalmazással beolvasnod, és az IPTV-vevőegységet máris irányíthatod mobilodról.

- a ház bármely pontjáról vezérelhető IPTV-vevőegység Wi-Fi kapcsolat segítségével,
- QR kódos összerendelés támogatása,
- egyszerűsített alapnézet a fő távirányító funkciókkal,
- egyszerű ujjmozdulatokkal vezérelt távirányító funkciók,
- éppen futó műsorokról részletes műsorinformáció,
- kedvenc csatornák jelölése,
- csatornalista alapján történő csatornaváltás,
- több vevőegységgel történő összerendelés, a vevőegységek közötti egyszerű váltási lehetőséggel.

Tags: távirányító, thome iptv távirányító, tablet távirányító, iptv távirányító, iptv távirányító letöltés, tv box távirányítás mobil telefonnal, tablet mint távirányító hogyan t home, thome távírányító alkalmazás optikai hálózat, távirányito ipt magyar telekom nyrt, távirányito funkcio mobil.

Recently changed in this version

Manuális összerendelés támogatása


Comments and ratings for Távirányító
 • (37 stars)

  by Gabor Kaszab on 26/02/2015

  Jar az ot csillag

 • (37 stars)

  by Mansour Ebrahimi on 30/01/2015

  U

 • (37 stars)

  by Máté Csomós on 02/01/2015

  Túl közel vannak a gombok, így a telefonra kell nézzek a tv helyett, ha infótbakarok nézni a tv-n. Javaslom, hogy tegyék távolabb a gombokat, vagy a szürke mező széle is vigye a tv-t

 • (37 stars)

  by László Kókai on 22/12/2014

  Köszönöm. Működik a QR párosítás a "dobozos" tv-n is.

 • (37 stars)

  by Árpád Stormhauser on 14/12/2014

  Letisztult felületek, egyszerűbb kontroll Nem értem azokat, akik az írják kevesebb lett, miben is? Épp, hogy az aktuális műsorinfókkal, gesture vezérléssel, qr kódos összerendeléssel több lett. A távirányító teljes funkcionalítása előnyerhető a főképernyő 2. sorában lévő funkciógombokkal, előbb ismerkedj, utána ítélj! Nekem kifejezetten tetszik.

 • (37 stars)

  by László Horváth on 13/12/2014

  A párosítás gyors és egyszerű. Az új verzióban (v3.0) egy apró hiba, bár lehet, hogy türelmetlen vagyok csak és nem várok. A Kedvencek közé elmentett csatornák logója hiányzik (hely ott van, de nem tölti be oda). Ezért semmi info arról, hogy ebben a nézetben éppen melyik csatornán mi megy.

 • (37 stars)

  by Tomi Orban on 12/05/2014

  lehetne hozzá widget

More comments