Trobabolet

Trobabolet

$3.63

(4 stars)

(24)


Download for Android Like

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
TROBABOLET ofereix la possibilitat d’accedir a llocs on solen florir diferents espècies micològiques com ceps, rovellons, rossinyols, llenegues i fredolics només seguint les instruccions que va facilitant l'aplicació.
Abans d'arribar als punts on en temporades anteriors s'han trobat bolets, l'aplicació ens informa de quins són els millors accessos, de si s'hi pot arribar amb turisme o amb 4x4, d'on aparcar el cotxe, del tipus de vegetació...Aquesta informació s'obté clicant damunt de les icones d'inci ruta i de les icones dels cotxes.
Les dades que utilitza TROBABOLET són el resultat de molts anys de cerques d'un equip experimentat de naturatv.com. Aquestes dades s'aniran ampliant en actualitzacions gratuïtes de l'aplicació, fins acabar disposant de més de 100 rutes micològiques a Catalunya. Amb la descàrrega d'aquesta aplicació TROBABOLET garanteix actualitzacions gratuïtes fins a finals de 2013.
La configuració de l'idioma és automàtica i fa lligada a l'idioma del teu terminal. Si el tens en castellà TROBABOLET es configura en castellà. Si el tens en català o qualsevol altre idioma del món, TROBABOLET es configura en català.

TROBABOLET compta amb el suport de naturatv.com que complementa l’activitat del boletaire amb més dades, toxicitat, bona praxis, recomanacions per el millor ús d’aquesta aplicació i molts vídeos sobre aquesta apassionant activitat.
Sense cap dubte TROBABOLET és una aplicació que permet tant al boletaire novell com a l'experimentat descobrir noves rutes i punts exactes on surten els bolets més preuats del nostre territori.

Etiquetes: catalunya, bergueda, cerdanya, ripolles, berga, valles, alt urgell, anoia, bolet, bolets, ruta, guia, setas, mushroom, buscador, caçador, rovello, cep, camagroc, murgola, micologia, troba, trobar, busca, buscar, cataluña, niscalo, boletus, edulis, negrilla.

Tags: trobabolet, trovabolets, trobabolet gratis, trovabolet, trobabolets.com, bolets, trobabolets gratis, naturatv.com trovabolet, mushtool, aplicaciones bolets.

Recently changed in this version

Aquest 2013 Trobabolet canvia el disseny i incorpora tres noves rutes, dues a la Noguera i una a l'Anoia i actualitza el Google Maps a 2.0


Comments and ratings for Trobabolet
  • (56 stars)

    by oriol sa on 05/10/2012

    Idees com aquesta agreugen que els boscos es massifiquin i embrutin. Compartir el coneixement és positiu però exigeix un respecte que malauradament molts usuaris no retornaran. Avaluem sinó els efectes als boscos de "Caçadors de bolets".