Trobabolet

Trobabolet

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
TROBABOLET ofereix la possibilitat d’accedir a llocs on solen florir diferents espècies micològiques com ceps, rovellons, rossinyols, llenegues i fredolics només seguint les instruccions que va facilitant l'aplicació.
Abans d'arribar als punts on en temporades anteriors s'han trobat bolets, l'aplicació ens informa de quins són els millors accessos, de si s'hi pot arribar amb turisme o amb 4x4, d'on aparcar el cotxe, del tipus de vegetació...Aquesta informació s'obté clicant damunt de les icones d'inci ruta i de les icones dels cotxes.
Les dades que utilitza TROBABOLET són el resultat de molts anys de cerques d'un equip experimentat de naturatv.com. Aquestes dades s'aniran ampliant en actualitzacions gratuïtes de l'aplicació, fins acabar disposant de més de 100 rutes micològiques a Catalunya. Amb la descàrrega d'aquesta aplicació TROBABOLET garanteix actualitzacions gratuïtes fins a finals de 2013.
La configuració de l'idioma és automàtica i fa lligada a l'idioma del teu terminal. Si el tens en castellà TROBABOLET es configura en castellà. Si el tens en català o qualsevol altre idioma del món, TROBABOLET es configura en català.

TROBABOLET compta amb el suport de naturatv.com que complementa l’activitat del boletaire amb més dades, toxicitat, bona praxis, recomanacions per el millor ús d’aquesta aplicació i molts vídeos sobre aquesta apassionant activitat.
Sense cap dubte TROBABOLET és una aplicació que permet tant al boletaire novell com a l'experimentat descobrir noves rutes i punts exactes on surten els bolets més preuats del nostre territori.

Etiquetes: catalunya, bergueda, cerdanya, ripolles, berga, valles, alt urgell, anoia, bolet, bolets, ruta, guia, setas, mushroom, buscador, caçador, rovello, cep, camagroc, murgola, micologia, troba, trobar, busca, buscar, cataluña, niscalo, boletus, edulis, negrilla.

Tags: trobabolet, trovabolets, trobabolet gratis, trovabolet, trobaboletscom, bolets, trobabolets gratis, mushtool, naturatvcom trovabolet, aplicaciones bolets.

Recently changed in this version

Aquest 2013 Trobabolet canvia el disseny i incorpora tres noves rutes, dues a la Noguera i una a l'Anoia i actualitza el Google Maps a 2.0


Comments and ratings for Trobabolet
 • (56 stars)

  by A Google User on 25/10/2012

  La temporada no ens acompanya però pinta molt bé! Avui ja he provat una ruta. Pels que ens iniciem és una bona ajuda. Ara només ens queda aprendre més sobre els bolets però ja sabem on poden sortir.

 • (56 stars)

  by Lluís on 25/10/2012

  La temporada no ens acompanya però pinta molt bé! Avui ja he provat una ruta. Pels que ens iniciem és una bona ajuda. Ara només ens queda aprendre més sobre els bolets però ja sabem on poden sortir.

 • (56 stars)

  by Uri on 15/10/2012

  Ho hem provat i malgrat la mala temporada algun rovelló ha caigut. Molt divertit.

 • (56 stars)

  by oriol sa on 05/10/2012

  Idees com aquesta agreugen que els boscos es massifiquin i embrutin. Compartir el coneixement és positiu però exigeix un respecte que malauradament molts usuaris no retornaran. Avaluem sinó els efectes als boscos de "Caçadors de bolets".

 • (56 stars)

  by atzukak on 30/09/2012

  Dades fiables, malgrat la temporada que portem us puc dir que he trobat bolets en una de les rutes del pirineu (pallars), aixo si, secots! Ara espero que en les properes actualizacions hi hagi un parell de mapes de la mateixa zona per poder fer una bona

 • (56 stars)

  by Lluís on 23/09/2012

  La temporada no ens acompanya però pinta molt bé!