TViN

TViN

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Izbrane TV-programe in vsebine lahko spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. TViN ponuja dostop do več kot 75 najbolj priljubljenih TV-programov in TV-sporeda, ki omogoča dodajanje priljubljenih programov in nastavitev opomnikov za oddaje.

S TViN-om lahko v živo spremljate tudi 130 tekem UEFA Lige prvakov v sezoni, med katerimi lahko sami izbirate, katero boste gledali! Tekme UEFA Lige prvakov lahko spremljate z dodatkom Nogomet, ki je na voljo vsem uporabnikom, ki se nanj naročijo, pri čemer je dodatek brezplačno vključen v paketih TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio Mega HD.
Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko dostopate vedno in povsod na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u. Shranjevanje v enoten prostor v oblaku in ogled vam omogoča TViN Shramba.

Za dostop do vseh funkcionalnosti se je prijavite prek obrazca, ki se vam odpre v aplikaciji. Vpišite svoje uporabniško ime za Moj Telekom in nato izberete še povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel.

Dostop do TViN-a je omogočen naročnikom SiOL TV ter naročnikom storitev Mobitel. V TViN se prijavite s svojim uporabniškim imenom za Moj Telekom, kjer imate povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel. Tekme UEFA Lige prvakov so dostopne naročnikom dodatka Nogomet. TViN deluje na območju Slovenije.

Vzemite zabavo s sabo – vedno in povsod!

Tags: siol tvin, sioltvin, siol tvin ne dela, siol tvin napaka pri dostopu do strežnika, siol, siol tv, free siol, free siol tvin, siol tvin 4, siol tvin ne deluje.

Recently changed in this version

Verzija 3.0.10
- popravek prikaza tekem v delu UEFA

Verzija 3.0.9
- popravek predolgega predpomnenja podatkov o tekmah v delu UEFA
- manjsi popravek sinhronizacije datotek v Shrambi

Verzija 3.0.8
- nujen popravek napačne prepoznave aktivne povezave na nekaterih napravah

Verzija 3.0.7
- popravek skrivanja soft key gumbov v predvajalniku
- dodatnih 100GB prostora v TViN Shrambi za uporabnike Samsung S tablico
- manjši popravki

- Verzija 3.0.4
- manjši popravki aplikacije


Comments and ratings for TViN
 • (62 stars)

  by Robi Ravnik on 20/05/2014

  Za vse ki po nadgradnji dobite samo črn ekran. Odstranite aplikacijo in jo ponovno namestite. Očitno nadgradnja ne uspe, kot bi morala. Telekom - uredite Odgovor telekomu: Črn ekran sem imel na noteu 10.1. Komentar pa je bil iz nexusa 5, da...

 • (62 stars)

  by Dzomba San on 18/05/2014

  Zakaj ga ni?

 • (62 stars)

  by Rok Hunjadi on 17/05/2014

  Imam namescen orginalen rom 4.3 (telekomov) na Galaxy S 3. Program ne deluje vredu saj potrebuje za prikaz slike skoraj celo minuto. V prejsnih verzijah te napake ni bilo.

 • (62 stars)

  by Blaž Bakalar on 15/05/2014

  For the fifth start, allow the app to use immersion mode in the next version (the new feature of kitkat which allows the app to use the entire screen by hiding soft keys). Author responded and added the feature. Keep up the good work. Also it would be cool if the app would remember me, so I don't have to sign in every time after it updates...

 • (62 stars)

  by Joco Orazem on 12/05/2014

  Pri ogledu nazaj deluje samo zvok, brez slike. Telefon HTC One M8

 • (62 stars)

  by aljaž Bolko on 11/05/2014

  Pri usakem programu napise cant play this video

 • (62 stars)

  by Gregor Karpljuk on 10/05/2014

  HD vsebine niso na voljo, drugače ste pa dodali večino zahtevane funkcionalnosti; včasih še vedno zamrzne.