TViN

TViN

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Izbrane TV-programe in vsebine lahko spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. TViN ponuja dostop do več kot 75 najbolj priljubljenih TV-programov in TV-sporeda, ki omogoča dodajanje priljubljenih programov in nastavitev opomnikov za oddaje.

S TViN-om lahko v živo spremljate tudi 130 tekem UEFA Lige prvakov v sezoni, med katerimi lahko sami izbirate, katero boste gledali! Tekme UEFA Lige prvakov lahko spremljate z dodatkom Nogomet, ki je na voljo vsem uporabnikom, ki se nanj naročijo, pri čemer je dodatek brezplačno vključen v paketih TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio Mega HD.
Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko dostopate vedno in povsod na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u. Shranjevanje v enoten prostor v oblaku in ogled vam omogoča TViN Shramba.

Za dostop do vseh funkcionalnosti se je prijavite prek obrazca, ki se vam odpre v aplikaciji. Vpišite svoje uporabniško ime za Moj Telekom in nato izberete še povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel.

Dostop do TViN-a je omogočen naročnikom SiOL TV ter naročnikom storitev Mobitel. V TViN se prijavite s svojim uporabniškim imenom za Moj Telekom, kjer imate povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel. Tekme UEFA Lige prvakov so dostopne naročnikom dodatka Nogomet. TViN deluje na območju Slovenije.

Vzemite zabavo s sabo – vedno in povsod!

Tags: siol tvin, sioltvin, siol tvin napaka pri dostopu do strežnika, siol, siol tvin ne dela, siol tvin 4, siol tvin ne deluje, siol tvin downloa, siol tv, free siol.

Recently changed in this version

Verzija 3.0.12
- Nov modul Razred talentov

Verzija 3.0.11
- Nov modul CrknuTV
- manjši popravki

Verzija 3.0.10
- popravek prikaza tekem v delu UEFA

Verzija 3.0.9
- popravek predolgega predpomnenja podatkov o tekmah v delu UEFA
- manjsi popravek sinhronizacije datotek v Shrambi

Verzija 3.0.8
- nujen popravek napačne prepoznave aktivne povezave na nekaterih napravah


Comments and ratings for TViN
 • (62 stars)

  by samsontm on 06/12/2014

  Kot napisano. Ponekod dela ponekod pa ne. V tem trenutku ne dela na Lenovo 5500f tabletu. A je zadeva delala ene dve ali tri posodobitve nazaj. Ostale naprave ki jih posedujem vec manj delajo. Tukaj na lenovo pa samo krogec za nalaganje v krogu tud dva dni ce pustis. Popravek oz resitev=?

 • (62 stars)

  by Marko Kalic on 22/08/2014

  Morem povedat da sem zelo pozitivno presenecen nad odzivom telekoma na mnenja in pritozbe glede aplikacije. Bravo. Ce bi bila se telefonska podpora na taksni ravni bi bilo super. :)

 • (62 stars)

  by Mare Rožmanec on 06/08/2014

  ta aplikacija mi deluje povsem v redu na moji tablici in na telefonu. Problem nastane pri android tv predvajalniku, ravno tam kjer bi jo najbolj rabil... deset sekund je slika jasna, potem pa prestavi na najslabso kvaliteto, na istem wifi omrezju kjer mi ostale naprave delujejo brez problema. Stvar bi popravila HQ opcija, kot v stari verziji. HBO-GO na isti napravi deluje brez problema in z zelo k

 • (62 stars)

  by Brin Majce Blatnik on 05/08/2014

  Lepo posodobljena aplikacija.

 • (62 stars)

  by tilen jamnikar on 02/07/2014

  Ali je tvin potrebno doplačati, ali je zastonj, če si že naročen na siol?

 • (62 stars)

  by Urbi Ravnihar on 18/06/2014

  mot me sam k se na vsake 10-15sekund pojavi zelena packa skoraj cez cel ekran in to na wi-fi povezavi,po 2h sekundah izgine in nato spet in spet,ko to odpravite dam 5zvezdic. drukac pa ql app

 • (62 stars)

  by Tai Guček on 16/06/2014

  Zelo dobra aplikacija