TViN

TViN

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Izbrane TV-programe in vsebine lahko spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. TViN ponuja dostop do več kot 75 najbolj priljubljenih TV-programov in TV-sporeda, ki omogoča dodajanje priljubljenih programov in nastavitev opomnikov za oddaje.

S TViN-om lahko v živo spremljate tudi 130 tekem UEFA Lige prvakov v sezoni, med katerimi lahko sami izbirate, katero boste gledali! Tekme UEFA Lige prvakov lahko spremljate z dodatkom Nogomet, ki je na voljo vsem uporabnikom, ki se nanj naročijo, pri čemer je dodatek brezplačno vključen v paketih TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio Mega HD.
Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko dostopate vedno in povsod na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u. Shranjevanje v enoten prostor v oblaku in ogled vam omogoča TViN Shramba.

Za dostop do vseh funkcionalnosti se je prijavite prek obrazca, ki se vam odpre v aplikaciji. Vpišite svoje uporabniško ime za Moj Telekom in nato izberete še povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel.

Dostop do TViN-a je omogočen naročnikom SiOL TV ter naročnikom storitev Mobitel. V TViN se prijavite s svojim uporabniškim imenom za Moj Telekom, kjer imate povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel. Tekme UEFA Lige prvakov so dostopne naročnikom dodatka Nogomet. TViN deluje na območju Slovenije.

Vzemite zabavo s sabo – vedno in povsod!

Tags: siol tvin, sioltvin, siol, siol tvin napaka pri dostopu do strežnika, siol tvin ne dela, siol tvin 4, free siol, siol tvin downloa, free siol tvin, siol tvin ne deluje.

Recently changed in this version

Verzija 3.0.4
- manjši popravki aplikacije

Verzija 3.0.3
- izboljšana sinhronizacija TV SPOREDA
- izboljšana odzivnost aplikacije

Verzija 3.0.2
- odpravljena težava z predvajanjem TV V ŽIVO na nekaterih napravah

Verzija 3.0.1
- popravek manjših napak

Verzija 3.0
- Nova oblikovna podoba
- Ogled nazaj za 72 ur na 30-ih TV-programih
- Boljša kakovost slike


Comments and ratings for TViN
 • (62 stars)

  by Urbi Ravnihar on 18/06/2014

  mot me sam k se na vsake 10-15sekund pojavi zelena packa skoraj cez cel ekran in to na wi-fi povezavi,po 2h sekundah izgine in nato spet in spet,ko to odpravite dam 5zvezdic. drukac pa ql app

 • (62 stars)

  by Tai Guček on 16/06/2014

  Zelo dobra aplikacija

 • (62 stars)

  by Miha Kukovec on 02/06/2014

  Res pocasi. Upam pa, da bo vsaj vztrajno. UI in UX se vedno ni po smernicah Androida, ampak ste vsaj izboljsali kakovost slike in nekaj drugih malenkosti.

 • (62 stars)

  by amet gv on 23/05/2014

  Nic ne delA...prosim popravite napako....kanali se ne predvajajo....pise da ni mogoče predvajati tega programa...

 • (62 stars)

  by uksh uksh on 22/05/2014

  Pozdravljen administrator Lepo da ste tako odzivni pri odpravi težav. Imam pa še eno vprašanje. Zakaj se je pomešal vrstni red programov ? Dajem nazaj eno zvezdico :)

 • (62 stars)

  by Robi Ravnik on 20/05/2014

  Za vse ki po nadgradnji dobite samo črn ekran. Odstranite aplikacijo in jo ponovno namestite. Očitno nadgradnja ne uspe, kot bi morala. Telekom - uredite Odgovor telekomu: Črn ekran sem imel na noteu 10.1. Komentar pa je bil iz nexusa 5, da...

 • (62 stars)

  by Dzomba San on 18/05/2014

  Zakaj ga ni?