Veikkaus

Veikkaus

FREE

(3 stars)

(3K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Veikkaus for Android screenshot
View bigger - Veikkaus for Android screenshot
View bigger - Veikkaus for Android screenshot
Veikkaus-sovellus

Veikkauksen sovellus tuo Veikkauksen pelitarjoaman näppärästi mobiililaitteeseesi. Pelaamisen lisäksi voit katsoa veloituksetta huippu-urheilua Live-vedon VeikkausTV -palvelun kautta. Palvelun käyttö ei vaadi pelaamista, mutta katsojan pitää olla rekisteröitynyt ja pelitilillä on oltava rahaa.

Voit myös seurata sovelluksen kautta omia pelejäsi sekä tilata lisäpalveluja, kuten muistuttajia lottopelien jättipoteista ja urheilupelien bonuskierroksista.

Mikäli et ole vielä Veikkauksen asiakas, pääset myös rekisteröitymään sovelluksen kautta ja luomaan itsellesi pelitilin. Sovellus sisältää myös sähköisen Veikkaus-kortin, jolla voit pelata pelisi tunnistautuneena myyntipaikoissa.

Sovellus toimii Veikkauksen tietosuojaselosteessa mainittujen periaatteiden mukaan ks. veikkaus.fi/fi/tietosuojaseloste.

Tags: veikkaus, veikkaus 2012, veikkaus sovellus, veikkaus mobiilisovellus rahansiirto hidas, veikkaus keno lotto tulos puhelin, rahansiirto veikkaus, lotto kevytkäyttöliittymä, veikkaus mobiilisovellus.

Recently changed in this version

Korjattu sovelluksen kaatuminen Asiakasedut ja rahansiirto -sivuilta poistuttaessa


Comments and ratings for Veikkaus
 • (46 stars)

  by Matti Salo on 11/05/2015

  Syö akun

 • (46 stars)

  by Just Me on 09/05/2015

  Kun sovelluksen sulkee, jää prosessi päälle ja syö akun tyhjäksi. Pakko käydä lopettamassa prosessi erikseen, jos muistaa. Jos ei muista, akku on tyhjä.

 • (46 stars)

  by Mr C. Litoris on 02/05/2015

  Deär så gott som omöjligt att spela på svenska! Efter varje val måste man rulla ner sidan, och välja svenska. Även språket i appen har pinsamt många fel: t.ex. i ebingo när man väljer spelkupong: "Välja=>Välj". Även på sidans nedre iant står det "Ringa till=>Ring till" etc. Försök hitta nån med svenska som modersmål, så får ni dessa fel lätt fixade!

 • (46 stars)

  by Jere Salomaa on 22/04/2015

  Ainoa miinus Exit/Quit-nappulan puutteesta. Jää väkisin auki ja pakko aina valita sovellus sovellusluettelosta ja sieltä "Force stop"

 • (46 stars)

  by Sami Sankala on 02/04/2015

  Vei viikonseuranta jaksolla eniten kaistaa kaikista puhelimessa olevista sovelluksista, en ymmärrä mihin. Ohjelmaa ei pysty järkevästi sulkemaan ja liikkuminen pelistä toiseen ei aina toimi.

 • (46 stars)

  by Matilda Merenmies on 19/03/2015

  Uusi päivitys ei aukea välillä lainkaan.

 • (46 stars)

  by anu liikanen on 23/02/2015

  Ei edes avaudu

More comments