Veikkaus

Download Veikkaus Veikkaus icon

Veikkaus

by: Veikkaus Oy | 5.8 2.9K

5.8 Users
rating

Screenshots

Description

Veikkaus-sovellus

Veikkauksen sovellus tuo Veikkauksen pelitarjoaman näppärästi mobiililaitteeseesi. Pelaamisen lisäksi voit katsoa veloituksetta huippu-urheilua Live-vedon VeikkausTV -palvelun kautta. Palvelun käyttö ei vaadi pelaamista, mutta katsojan pitää olla rekisteröitynyt ja pelitilillä on oltava rahaa.

Voit myös seurata sovelluksen kautta omia pelejäsi sekä tilata lisäpalveluja, kuten muistuttajia lottopelien jättipoteista ja urheilupelien bonuskierroksista.

Mikäli et ole vielä Veikkauksen asiakas, pääset myös rekisteröitymään sovelluksen kautta ja luomaan itsellesi pelitilin. Sovellus sisältää myös sähköisen Veikkaus-kortin, jolla voit pelata pelisi tunnistautuneena myyntipaikoissa.

Sovellus toimii Veikkauksen tietosuojaselosteessa mainittujen periaatteiden mukaan ks. veikkaus.fi/fi/tietosuojaseloste.

Tags: veikkaus , lotto kevytkäyttöliittymä , veikkaus mobiilisovellus , veikkaus 2012 , veikkaus sovellus , veikkaus mobiilisovellus rahansiirto hidas , veikkaus keno lotto tulos puhelin , rahansiirto veikkaus

Users review

from 2.901 reviews

"Good"

5.8