Veikkaus

Veikkaus

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Veikkauksen Android-sovelluksen tuote- ja tietosuojaseloste

Sovelluksella pelaaminen tapahtuu Pelit-valikon kautta Veikkauksen verkkopalvelussa lukuunottamatta VeikkausTV- ja live-vedonlyöntipalvelua, joka on paketoitu sovellukseen. VeikkausTV-live-vedonlyöntipalvelu ja sen otteluvisualisointi toimivat varmimmin Android-3.x-versioilla ja tehokkaimmilla laitteilla.

Kirjautumalla sovellukseen näet viimeisimpien peliesi tilanteet ja voit ottaa käyttöösi tai sulkea Veikkauksen Push-viestinnän, jota voidaan käyttää pelaamista tukevaan informaatioon ja markkinointiviestintään. Voit myös käyttää pelitiliäsi Oma Veikkaus -valikon kautta. Mikäli et ole vielä Veikkauksen asiakas, pääset rekisteröitymään verkkopalvelun kautta ja luomaan itsellesi pelitilin.

Sovellus sisältää myös Veikkaus-kortin, jolla voit pelata pelisi tunnistautuneena myyntipaikoissa.

Sovellus toimii Veikkauksen tietosuojaselosteessa mainittujen periaatteiden mukaan ks. veikkaus.fi/fi/tietosuojaseloste.

Sovelluksen asennuksen yhteydessä käyttäjältä kuitenkin kysytään yhdellä hyväksynnällä kuusi (6) suostumusta, seuraavista ohjemointiteknisistä syistä, ja niiden hyväksyntä on asennuksen edellytys:

1.Suostumus laitteen 'Tallennustilan' käyttöön tarvitaan sovelluksen toimintojen ja palvelujen välimuistitoimintoon.

2.Suostumus 'Verkkoviestintään' tarvitaan, jotta sovellus voi varmentaan tarvitsemansa verkkoyhteyden ja kommunikoida Veikkauksen verkkopalvelun kanssa.

3.Suostumus 'Puhelinsoittoihin' tarvitaan, jotta Pushwoosh-viestipalvelu voi käyttää puhelimen yksilöllistä laitetunnusta tunnistautumiseen, mikäli Push-viestipalvelu on käytössä.

4.Suostumus laitteen 'Järjestelmätyökaluihin' tarvitaan, koska Push-viestit vaativat estämään laitteen prosessorin lepotilan luettaessa viestejä, Push-viestipalvelun voi sulkea sovelluksen asetuksista.

5.Suostumus laitteen 'Kehitystyökaluihin' tarvitaan, jotta sovellus voi pyytää lupaa kirjoittaa/lukea ulkoisesta muistista (tallennustila).

6.Suostumus laitteen 'Omat tilit' -palveluun tarvitaan Push-viesteihin, jotta saadaan viesti esim. mahdolliselle oikealle Google-käyttäjälle. Asiakastietoja ei tässä yhteydessä siirry Googlelle.

Tags: veikkaus, veikkaus sovellus, veikkaus mobiilisovellus rahansiirto hidas, veikkaus keno lotto tulos puhelin, rahansiirto veikkaus, lotto kevytkäyttöliittymä, veikkaus mobiilisovellus, veikkaus 2012.

Recently changed in this version

Uutta versiossa 3.3:
Uudistunut Live-veto ja suorituskyky parannuksia.


Screenshots Veikkaus
View bigger - Veikkaus for Android screenshot
View bigger - Veikkaus for Android screenshot
Comments and ratings for Veikkaus
 • (46 stars)

  by Antti M on 18/02/2014

  Aikalailla turha kapistus mobiilisivujen eteisenä...

 • (46 stars)

  by Elina Syrjänpää on 15/02/2014

  Olen oikeastaan käyttänyt appia vain seuratakseni nopeasti onko viimeisimmistä peleistä tullut voittoja.

 • (46 stars)

  by Sami Suovesi on 14/02/2014

  UI:ssa on napit paikoillaan, mutta ne ei toimi.

 • (46 stars)

  by Nikita Frolov on 25/01/2014

  Kätevä mobiilisivujen avaaja.

 • (46 stars)

  by Juha Lassila on 18/01/2014

  huono.

 • (46 stars)

  by Tuukka Laitinen on 27/12/2013

  Kassa kakkaa nykyään

 • (46 stars)

  by Mikko Kukkanen on 30/11/2013

  Pelaaminen tapahtuu selaimella, johon ohjelmassa on vain linkit, eikä itse ohjelmasta kuten ennen. Veikkaus-kortti on uutta mutta se ladataan ilmeisesti joka kerta kuvatiedostona verkon ylitse koska aukeaminen kestää todella kauan. Ainoa plussa tulee Androidin pyyhkäisyvalikon käytöstä Oma Veikkaus - Pelit - Lisäpalvelut -kohtien välillä.

More comments