Veikkaus

Veikkaus

FREE

(3 stars)

(1,586)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Veikkauksen Android-sovelluksen tuote- ja tietosuojaseloste

Sovelluksella pelaaminen tapahtuu Pelit-valikon kautta Veikkauksen verkkopalvelussa lukuunottamatta VeikkausTV- ja live-vedonlyöntipalvelua, joka on paketoitu sovellukseen. VeikkausTV-live-vedonlyöntipalvelu ja sen otteluvisualisointi toimivat varmimmin Android-3.x-versioilla ja tehokkaimmilla laitteilla.

Kirjautumalla sovellukseen näet viimeisimpien peliesi tilanteet ja voit ottaa käyttöösi tai sulkea Veikkauksen Push-viestinnän, jota voidaan käyttää pelaamista tukevaan informaatioon ja markkinointiviestintään. Voit myös käyttää pelitiliäsi Oma Veikkaus -valikon kautta. Mikäli et ole vielä Veikkauksen asiakas, pääset rekisteröitymään verkkopalvelun kautta ja luomaan itsellesi pelitilin.

Sovellus sisältää myös Veikkaus-kortin, jolla voit pelata pelisi tunnistautuneena myyntipaikoissa.

Sovellus toimii Veikkauksen tietosuojaselosteessa mainittujen periaatteiden mukaan ks. veikkaus.fi/fi/tietosuojaseloste.

Sovelluksen asennuksen yhteydessä käyttäjältä kuitenkin kysytään yhdellä hyväksynnällä kuusi (6) suostumusta, seuraavista ohjemointiteknisistä syistä, ja niiden hyväksyntä on asennuksen edellytys:

1.Suostumus laitteen 'Tallennustilan' käyttöön tarvitaan sovelluksen toimintojen ja palvelujen välimuistitoimintoon.

2.Suostumus 'Verkkoviestintään' tarvitaan, jotta sovellus voi varmentaan tarvitsemansa verkkoyhteyden ja kommunikoida Veikkauksen verkkopalvelun kanssa.

3.Suostumus 'Puhelinsoittoihin' tarvitaan, jotta Pushwoosh-viestipalvelu voi käyttää puhelimen yksilöllistä laitetunnusta tunnistautumiseen, mikäli Push-viestipalvelu on käytössä.

4.Suostumus laitteen 'Järjestelmätyökaluihin' tarvitaan, koska Push-viestit vaativat estämään laitteen prosessorin lepotilan luettaessa viestejä, Push-viestipalvelun voi sulkea sovelluksen asetuksista.

5.Suostumus laitteen 'Kehitystyökaluihin' tarvitaan, jotta sovellus voi pyytää lupaa kirjoittaa/lukea ulkoisesta muistista (tallennustila).

6.Suostumus laitteen 'Omat tilit' -palveluun tarvitaan Push-viesteihin, jotta saadaan viesti esim. mahdolliselle oikealle Google-käyttäjälle. Asiakastietoja ei tässä yhteydessä siirry Googlelle.

Tags: veikkaus, veikkaus 2012, veikkaus mobiilisovellus, rahansiirto veikkaus, veikkaus mobiilisovellus rahansiirto hidas, lotto kevytkäyttöliittymä, veikkaus sovellus, veikkaus keno lotto tulos puhelin.

Recently changed in this version

Uutta versiossa 3.3:
Uudistunut Live-veto ja suorituskyky parannuksia.


Screenshots Veikkaus
View bigger - Veikkaus for Android screenshot
View bigger - Veikkaus for Android screenshot
Comments and ratings for Veikkaus
 • (43 stars)

  by Patrik Strang on 19/07/2014

  .. vaan linkkikokoelma Veikkauksen sivuille. Aika huono esitys "alan johtavalta" firmalta. Ei oikein herätä luottamusta tämä "applikaatio". Surkea esitys.

 • (43 stars)

  by Tumppi Pöö on 08/07/2014

  Livevedossa tulee välillä ilmoitus että veto on hylätty vaikka onkin todellisuudessa veloitettu pelitililtä. Ei näin!

 • (43 stars)

  by Juuso Saastamoinen on 05/07/2014

  Ei pysty pelamaan, kun sivut eivät avaudu.

 • (43 stars)

  by Faysal Ismail on 13/06/2014

  wa laga yaabay

 • (43 stars)

  by Lasse Kuusisto on 05/06/2014

  "hienoon" ulkoasuun panostettu liikaa ja unohdettu tärkeämpi asia eli toimiva softa... :(

 • (43 stars)

  by Mika Laitinen on 29/05/2014

  Eihän tällä pysty pelata eikä edes osallistumaan kanta-asiakasarvntoihin. Surkea suoritus.

 • (43 stars)

  by Petri Ahava on 17/05/2014

  No jaa