FREE DOWNLOAD

Verkligheten berättar

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Visste du att Stureparken i Stockholm egentligen är en massgrav? Eller att Göteborg en gång hette Nya Amsterdam? Eller att Malmö varit Sveriges huvudstad?

  Verkligheten berättar är ett projekt som ger varje plats en röst. Med över 2000 berättelser i en audioguide som kopplas till telefonens GPS, upptäcker du nya saker omkring dig varje dag: hemma i soffan, på väg till jobbet eller på helgpromenaden.

  Applikationen har ett promenadläge, så att du kan lyssna på din favoritmusik utan att missa något spännande i närheten. Och så kan du lägga till dina egna berättelser och skriva historia.

  Ladda ner Verkligheten berättar och upptäck nya sidor hos Poseidonstatyn på Götaplatsen, hur snabb hissen i Turning Torso är och varför Blå Tornet kallas Blå Tornet, fastän det är gult.

  Verkligheten berättar är en applikation från TV4 Fakta. Den är gratis att ladda ner och använda, men tänk på att din operatör kanske tar extra betalt för datatrafiken. Om du är osäker, fråga.

  Tags: verkligheten berättar , klighetenberattar , tv4 verkligheten berättar , google verkligheten berättar , ladda ner appen verkligheten berättar , verkligheten berättar qr code , ladda ner tv4 sport xtra en

  Users review

  from 309 reviews

  "Good"

  5