Viiniopas

Viiniopas

FREE

(4 stars)

(212)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Viiniopas for Android screenshot
View bigger - Viiniopas for Android screenshot
View bigger - Viiniopas for Android screenshot
View bigger - Viiniopas for Android screenshot
Viiniopas on henkilökohtainen viiniammattilaisesi puhelimessasi.

Älä valitse enää viiniä hienoimman etiketin mukaan - Viinioppaan avulla löydät aina parhaan viinin joka tilaisuuteen. Ja jos hyllystä jo löytyy pulloja, voit antaa illallisvieraillesi ammattimaisia arvioita viineistä - ja luonnollisesti tarkistaa tuliaisviinien hinnat ja arviot.

Voit nyt myös lukea viinipullon tai Alkon hyllyetiketin viivakoodin ja saat arviotiedot saman tien näkyville!

Oppaassa on yli 2500 eri viinin arviot, joka kattaa lähes kaikki Alkon, Finnairin ja Viking Linen viinit. Viinistä löytyvät perustiedot, sanallinen arvio sekä pisteytys 50-100 skaalalla. Ja lähes 1500 viinistä löytyy etikettikuva!

Voit selailla viinejä viinityypin ja maan mukaan, etsiä viinejä nopeasti nimellä esimerkiksi Alkossa kierrellessäsi, tai voit käyttää tarkennettua hakua löytääksesi juuri sen parhaan viinin. Tarkalla haulla voit määritellä:

-Minimipisteet
-Maksimihinnan
-Viinin tyypin (punaviini, valkoviini, jne.)
-Viinin maan
-Vapaateksti-haun arviotekstistä

Tämän avulla löydät helposti esimerkiksi parhaan 15 euron punaviinin Argentiinasta, joka sopii lampaan kanssa.

Arviot sisältävät lähes poikkeuksetta ruokasuosituksen, joten vapaateksti-haun avulla on helppo löytää jokaiselle ruualle juuri se oikea viini.

Ja kun olet löytänyt suosikkiviinisi, talleta se suosikkeihin - ja et enää koskaan unohda sitä! Voit myös kirjoittaa viinistä omat muistiinpanosi ja ne ovat kätevästi aina mukana. Ja oikeista helmistä voit tykätä suoraan Facebookista - ja ystäväsikin löytävät sen!

Ohjelmassa on mukana lähes kaikki Alkon myymäläviinit, suuri osa Alkon tilausvalikoimasta, sekä valikoima ravintolaviinejä. Merkittävämmistä viineistä löytyy myös arvioita viinin eri vuosikerroista.

Opas perustuu Pekka Suorsan Viiniopas 2011 kirjaan (Heinäpään Viestintä), mutta sisältää lisäksi myös kaikki alkon uutuudet tähän päivään asti. Ja uudet uutuudet päivitetään ohjelmaan jatkuvasti.

Kun ensi kerralla valitset viiniä, tee se kuin ammattilainen!

Tags: viiniopas, opas, viini, ilmainen viini ohjelma, andoid viiniopas, suorsa viiniopas, paras viiniopas iin, viiniopas 2011, anroid opas, viinit iin.

Recently changed in this version

Uutta mm.
-Visuaalisia päivityksiä
-Haku hakee tuloksia heti kun aloitat viinin nimen kirjoittamisen
-Pienempiä korjauksia


Comments and ratings for Viiniopas
  • (56 stars)

    by Marko Laasonen on 25/04/2013

    Todella hyvä apu viinien kanssa , ja illanistujaisissa oli hieno päästä keskustelemaan viineistä tämänkin avulla . Harmi että menetin omat suosikki viinit kun en tajunnut ottaa mitään varmuuskopiota. Olisipa vaikka tuki dropboxin pilvelle. Nexus 7 -tabiin ei asennu (ainakaan vielä). Muuten aivan helmi ohjelma.