Vodafone live!Screenshots

Description

Portal Vodafone live! je za vse Si.mobilove uporabnike okno v svet mobilnega interneta. Na portalu lahko vsakdo najde nekaj zase, saj pisane vsebine vključujejo najnovejše mobilne igre, različne glasbene vsebine, slike in teme, najnovejše novice, vremensko napoved in mnogo dodatnih storitev kot so Hitra vstopnica, Si.web, dostop do priljubljenih socialnih omrežij, za odrasle pa je na voljo tudi kategorija Erotika.

Ob namestitvi se vam v meni namesti bližnjica do portala Vodafone live!, ki ob kliku odpre internetni brskalnik in vas poveže na Vodafone live! (http://live.simobil.si).

Ob vstopu na portal se uporabniku zaračuna vstopnina v višini 0,099 EUR, nadaljnje brskanje po portalu pa je brezplačno. Naročniki Mobilnega interneta Start, Osnovni, Plus, Pro ali Freestyle vstopnine ne plačajo.

Do portala Vodafone live! lahko dostopajo le Si.mobilovi uporabniki preko podatkovnega omrežja (dostop preko Wifi ni mogoč). V primeru nedelovanja preverite nastavitve Internetnega profila. Vpisani morajo biti podatki o Proxy strežniku (80.95.224.17). Več o portalu na http://vodafonelive.simobil.si/

Tags: vodafon , vodafone live , vodafone live nastavitve , nastavitve vodafone live\! , igre za mobitel vodafon

Users review

from 33 reviews

"Good"

5.8

Users activity

Daniele

by Daniele

Downloaded

Hakan

by Hakan

Downloaded

Wrongfaya

by Wrongfaya

Downloaded

arnabsirc

by arnabsirc

Downloaded