Vodafone live!

Vodafone live!

FREE

(3 stars)

(32)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Vodafone live! for Android screenshot
View bigger - Vodafone live! for Android screenshot
View bigger - Vodafone live! for Android screenshot
Portal Vodafone live! je za vse Si.mobilove uporabnike okno v svet mobilnega interneta. Na portalu lahko vsakdo najde nekaj zase, saj pisane vsebine vključujejo najnovejše mobilne igre, različne glasbene vsebine, slike in teme, najnovejše novice, vremensko napoved in mnogo dodatnih storitev kot so Hitra vstopnica, Si.web, dostop do priljubljenih socialnih omrežij, za odrasle pa je na voljo tudi kategorija Erotika.

Ob namestitvi se vam v meni namesti bližnjica do portala Vodafone live!, ki ob kliku odpre internetni brskalnik in vas poveže na Vodafone live! (http://live.simobil.si).

Ob vstopu na portal se uporabniku zaračuna vstopnina v višini 0,099 EUR, nadaljnje brskanje po portalu pa je brezplačno. Naročniki Mobilnega interneta Start, Osnovni, Plus, Pro ali Freestyle vstopnine ne plačajo.

Do portala Vodafone live! lahko dostopajo le Si.mobilovi uporabniki preko podatkovnega omrežja (dostop preko Wifi ni mogoč). V primeru nedelovanja preverite nastavitve Internetnega profila. Vpisani morajo biti podatki o Proxy strežniku (80.95.224.17). Več o portalu na http://vodafonelive.simobil.si/

Tags: nastavitve vodafone live\!, igre za mobitel vodafon, vodafon, vodafone live, vodafone live nastavitve.

Comments and ratings for Vodafone live!
  • (46 stars)

    by Roq Xever on 26/01/2014

    Ne deluje na nexus 4. Downloada bin file katere HTML viewer ne more odpreti. Gnilo!