WebTv

WebTv

FREE

(3 stars)

(2K)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Bemærk: hvis du har rooted din Android telefon / tablet, kan du muligvis ikke bruge applikationen, og du vil på nogle enheder opleve at applikationen ikke kan startes. Dette skyldes DRM (Digital Rights Management) beskyttelsen. Det er et krav fra programudbydernes side at applikationen anvender dette.

--

Med Stofa WebTv kan du se et stort udvalg af kanaler fra din kabel-tv pakke, når du er online via din Stofa bredbåndsforbindelse. Er du ude af huset kan du logge ind og se WebTv To Go, hvis din antenneforening har udbyder denne tjeneste. For at logge ind skal du have et Stofa MitLogin. Bemærk at streaming af film og tv bruger meget data - vi anbefaler derfor, at du er opmærksom på, at det kan koste ekstra i dataforbrug afhængigt af din aftale med din udbyder.
Hvis du har Stofa SmartTv kan du bruge de interaktive tjenester på WebTv. Du kan blandt andet leje film og se programmer fra DR NU og TV2 Play, samt finde film fra TV2-Film og C-Mores filmpakker hvis du abonnerer på disse. Bemærk at ikke alle film kan ses på din Android-enhed, dette er et rettighedskrav.

Tips og tricks:
* Hold fingeren nede (longpress, ikke tap) på en kanal i kanal listen eller tv-guiden for at skifte kanal på din Stofa boks.
* Send programmer og film over på din Stofa SmartTv boks ved at trykke på “push” knappen

Der kan være enkelte antenneforeninger, der ikke tilbyder tjenesten.

Tags: stofaweb tv på rootede, stofa webtv virker ikke mere, stofa webtv rooted, stofa drm fejl, omgå stofa drm, stofa webtv på smarttv, stofa webtv på tablet, tv tv2 play root, web tv fra stofa kan ikke køre på tablet, drm fejl stofa.

Recently changed in this version

Nyheder i WebTv 3.2.1:
· BugFix: Appen crashede ved StartForfra+ på en udsendelse fundet via EPG Genre søgning
· Bugfix: Ved login blev favoritlister og kanalfilter ikke opdateret.

Appen virker desværre endnu ikke i Android 5.0 og Oneplus One telefoner. Der arbejdes på en løsning på dette.


Comments and ratings for WebTv
 • (43 stars)

  by Jacob Sørensen on 09/12/2014

  Virkede fint indtil jeg opdaterede til Android 5.0. Nu crasher den under opstart :( Come on Stofa, en opdatering som ikke fixer Android 5 support?! :(

 • (43 stars)

  by Martin Nygaard on 09/12/2014

  App'en åbner, kan logge ind og se kanal listen. Dog når jeg vælger en kanal loader den i et par sekunder og app'en lukker med en fejl. Har afinstalleret og installeret flere gange og intet hjælpe. Sker både på mobil data og wifi hjemme.

 • (43 stars)

  by Patrick Petersen on 03/12/2014

  Det er simpelthen for dårligt! Det kan ikke passe at man ikke kan åbne applikationen på sin telefon fordi den har den nyeste opdatering. Desuden er der heller ikke understøttelse af chromecast.. Kom igen!

 • (43 stars)

  by Rune Jensen on 02/12/2014

  Starter ikke på Nexus 5 med Lollipop...

 • (43 stars)

  by Torben Nielsen on 30/11/2014

  Denne App kan ikke køre på den nye HTC tablet Nexus 9, det kan være et 64 bits problem.

 • (43 stars)

  by Bjarke Freund-Hansen on 29/11/2014

  Og Crashers konstant på min nexus 5

 • (43 stars)

  by Nikolaj Skov Jensen on 26/11/2014

  Appen har fungeret upåklageligt på mine andre enheder, men den fungerer ikke på min nye opo.

More comments