ZIKIR MUNAJATScreenshots

Description

Zikir MUNAJAT Android free application for downloading and sharing. I hope your enjoy, please comment on our software so that we can learn and develop better software in the future ..

Perhatian, koleksi ini adalah untuk koleksi peribadi sahaja untuk dikongsikan sebagai pembelajaran dan amalan harian anda. Jika ada sebarang penambahan atau kekurangan, sila laporkan pada admin di bahagian Contact.

Adalah menjadi suatu amalan yang baik seandainya zikir-zikir, doa-doa seperti ini diamalkan secara istiqamah di samping diperkembangkan di kalangan anggota keluarga terdekat, jiran tetangga dan sahabat handai. Zikir dan doa seperti ini jika diamalkan dengan penuh ikhlas dan rasa tanggungjawab dengan izin Allah dapat membantu di dalam memanfaatkan masa supaya tidak terjebak dalam aktiviti-aktiviti yang melalaikan.

Mudah-mudahan amalan zikir dan doa seperti ini dapat menjadi sumber keberkatan di dalam usaha membina generasi ummah supaya benar-benar menjadi pejuang Islam dan mengingati kebesaran Allah swt. Insya Allah.

Tags: zikir munajat , zikir dan munajat taubat , ayat taubat , ayat zikir munajat , ayat zikir , alunan zikir indah mp3 , zikir taubat text , ayat munajat mp3 , free zikir

Users review

from 87 reviews

"Awesome"

9.6

Users activity

chusnul

by chusnul

Downloaded

nurul

by nurul

Downloaded

selamat

by selamat

Downloaded

zida27

by zida27

Downloaded