Akciza për vetura

Akciza për vetura

FREE

(5 stars)

(26)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Akciza për vetura for Android screenshot
View bigger - Akciza për vetura for Android screenshot
View bigger - Akciza për vetura for Android screenshot
Ky është aplikacion i cili bën llogaritjen e taksave për zhdoganimin e veturës e cila importohet në KOSOVË. Duhet plotesuar Vlerën, Vitin e Veturës dhe Vëllimin.
- Nëse vendosni të bleni veturë, dhe jeni në treg apo jeni jasht vendit dhe nuk keni njohuri se sa mund te jenë taksat që duhet paguar, ky është aplikacioni i duhur. Mjafton ti plotësoni fushat e dhëna.
- Mbani mend: Vlera e vetures (nga Interneti, Tregu, Shitblerja) nuk do te thotë se është 100 % e pranueshme nga dogana e Kosovës.

Tags: dogana e kosoves per automjete, dogana e kosoves per vetura, doganat e kosoves per automjete, dogana e kosoves per automjete 2011, dogana kosoves per vetura, dogana per vetura ne kosov, dugana e kosoves per automjete, dogana per automjete ne kosove, akciza per vetura, dogana e kosoves per automjete 2012.

Comments and ratings for Akciza për vetura

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!