Akciza për vetura

Akciza për vetura

FREE

(5 stars)

(26)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Akciza për vetura for Android screenshot
View bigger - Akciza për vetura for Android screenshot
View bigger - Akciza për vetura for Android screenshot
Ky është aplikacion i cili bën llogaritjen e taksave për zhdoganimin e veturës e cila importohet në KOSOVË. Duhet plotesuar Vlerën, Vitin e Veturës dhe Vëllimin.
- Nëse vendosni të bleni veturë, dhe jeni në treg apo jeni jasht vendit dhe nuk keni njohuri se sa mund te jenë taksat që duhet paguar, ky është aplikacioni i duhur. Mjafton ti plotësoni fushat e dhëna.
- Mbani mend: Vlera e vetures (nga Interneti, Tregu, Shitblerja) nuk do te thotë se është 100 % e pranueshme nga dogana e Kosovës.

Tags: dogana e kosoves per automjete, dogana e kosoves per vetura, doganat e kosoves per automjete, dogana e kosoves per automjete 2011, dogana kosoves per vetura, dogana per vetura ne kosov, dugana e kosoves per automjete, dogana per automjete ne kosove, akciza per vetura, dogana ne kosov per vetura.

Comments and ratings for Akciza për vetura
 • (77 stars)

  by Arber Ademaj on 19/03/2013

  BRAVO TKOFT JARO.

 • (77 stars)

  by Chuki White on 19/01/2013

  Shum shum i mir , perfekt po punon ne S3 hallall

 • (77 stars)

  by Jeton Berisha on 18/01/2013

  Mir shum ama ne galaxy fit nuk po hapet krejt faqja veq 6 rubrikat

 • (77 stars)

  by Sami Malaj on 05/12/2012

  Bravo ke bo nje pun te mrekullueshme

 • (77 stars)

  by A Google User on 17/09/2012

  Brravo shqipe

 • (77 stars)

  by Milot Shala on 30/12/2011

  Të lumtë
  Aplikacion jashtëzakonisht i përdorshëm. Të lumtë për iniciativën.

 • (77 stars)

  by Dugi on 30/12/2011

  Dugi
  Njeri ke bo pune te madhe me kete aplikacion se uthjesht mire lire ... Per ckahhh per me kqyr se sa bohet zhdoganimi i nje veture ...suksese ne aplikacione tjera!