ANWB Creditcard

ANWB Creditcard

FREE

(3 stars)

(547)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Overal inzicht in de uitgaven met uw ANWB Creditcard? Dat kan met de ANWB Creditcard App!

Belangrijk:
•De ANWB Creditcard App is alleen beschikbaar als u een ANWB Creditcard heeft. Heeft u Mijn Card Online nog niet geactiveerd? Ga dan eerst naar www.mijnanwbcreditcard.nl om Mijn Card Online te activeren. Let op: dit geldt alleen voor de Hoofd Card-houder. Als Extra Card-houder kunt u de ANWB Creditcard App activeren zonder Mijn Card Online.
•Bent u een Bijenkorf-, ICS- of ABN AMRO Card-houder? Dan kunt u geen gebruikmaken van deze app.
•De ANWB Creditcard App is alleen beschikbaar voor uw smartphone. ICS werkt aan een ondersteuning voor tablets.

Download de gratis app en profiteer van de volgende voordelen:

•Actueel inzicht in uw bestedingen en bestedingsruimte, ook voor de Extra Card-houder.
•Gemakkelijk en veilig uw online transacties afronden met een unieke e-Code.
•Locatie van geldautomaten in uw directe omgeving.
•Aanbiedingen en kortingsacties.

Hoe activeer ik de ANWB Creditcard App?
Na het downloaden van de ANWB Creditcard App activeert u de app met uw Card-gegevens. Daarna kiest u een toegangscode. Daarmee is de app klaar voor gebruik.

Veiligheid
De ANWB Creditcard App is door International Card Services (ICS) in samenwerking met ANWB ontwikkeld volgens de strengste veiligheidsnormen. Deze app is bovendien zeer veilig doordat de app alleen toegankelijk is via de door u gekozen toegangscode.

Ook via de app streven ICS en ANWB ernaar u een excellente service te verlenen. Wij gaan dan ook door met het ontwikkelen van handige en slimme functies.

Tags: anwb creditcard app activeren, anwb creditcard activeren, ics creditcard, www.anwbmedia.nl/creditcard, hoe snel anwb creditcard.

Recently changed in this version

· In de statusbalk vindt u, naast het openstaand saldo en het nog te besteden bedrag, nu ook de som van eventuele gereserveerde transacties terug.
· Het design van de app heeft een facelift gekregen.
· De ANWB Creditcard App is nu geschikt voor meerdere gebruikers. Ook uw gezinsleden kunnen met hun eigen ANWB Card inloggen op de ANWB Creditcard App. Ga naar instellingen > gebruikers en volg de procedure.
· Er zijn een aantal bugfixes uitgevoerd in deze release.


Comments and ratings for ANWB Creditcard
 • (43 stars)

  by Jan van Bekkum on 20/03/2015

  Om de nieuwe versie van de app te kunnen gebruiken moet ik opeens opnieuw activeren. Het activeren blijft steeds in het scherm hangen waar de nieuwe code ingevoerd moet worden. De app is dus opeens onbruikbaar. Je zult maar op reis zijn en ervan afhankelijk zijn als zoiets gebeurt. Zou de app getest zijn voor hij is vrijgegeven?

 • (43 stars)

  by Peter Thys on 20/02/2015

  na een herinstallatie va mijn tablet krijg ik mijn kaart niet meer geactiveerd. Geen internetverbinding. Op mijn telefoon werkt het wel. Ik heb wel een internetverbinding op de tablet

 • (43 stars)

  by José Serrano on 16/02/2015

  It used to be a handy app but since the last update the app won't even start in any of my devices, so it is useless now. One star until this is fixed. UPDATE: Problems solved, app works as intended in my NEXUS 5.

 • (43 stars)

  by Thomas K on 08/02/2015

  It works for the most part

 • (43 stars)

  by Peter de Bue on 04/02/2015

  Ik krijg een melding dat er geen internet aanwezig is terwijl ik gewoon mijn tablet op het internet gebruik. De helpdesk heeft als oplossing dat ik het over een halfuurtje maar weer moet proberen........ (das pas hulp!!!) Overigens werkt het op de ipad wel....

 • (43 stars)

  by Jurjen Weerman on 10/12/2014

  Nieuwe update houdt in dat ik de app niet meer kan gebruiken op mijn android tablet.

 • (43 stars)

  by Robert van den Heuvel on 04/12/2014

  wft? Moet ik ineens de hele boel weer opnieuw activeren.

More comments