FREE DOWNLOAD

Banca Transilvania

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Prin intermediul aplicatiei pentru Android de la Banca Transilvania ai la indemana informatii bancare: simulator de credite, simulator de depozite, harta interactiva a unitatilor si ATM-urilor BT, convertor valutar, contact si cele mai recente stiri.
  In plus, poti sa iti gestionezi in mod eficient conturile proprii, avand acces la majoritatea operatiunilor bancare pe care le poti initia online, inclusiv plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare.

  Pentru activarea aplicatiei , in scopul gestionarii contului dumneavoastra deschis la Banca Transilvania, este necesar sa aveti deja acces la serviciul de mobile banking si sa accesati aplicatia de internet-banking BT24 ( meniul Servicii online –Activare aplicatie mobile banking)

  Daca sunteti abonat la serviciul de internet banking, dar inca nu beneficiati de serviciul de mobile banking va rugam sa accesati meniul Servicii online-Abonare online mobile, iar ulterior activati aplicatia conform detaliilor de mai sus.

  Daca nu beneficiati de serviciul de internet-banking va asteptam la cea mai apropiata unitate Banca Transilvania si in maxim cateva minute veti primi datele de acces.

  Keywords: Banca Transilvania, banca transilvania, banca, transilvania, bt, BT

  Tags: descarca gratis aplicatie banca transilvania , aplicatie bt24 , free banca transilvania , aplicatia bt24 pentru , bt24 pe , bt24 , banca transilvania online , banca transilvania embed online , banca transilvania bt24

  Users review

  from 3.061 reviews

  "Great"

  7.6