Banca TransilvaniaScreenshots

Description

Prin intermediul aplicatiei pentru Android de la Banca Transilvania ai la indemana informatii bancare: simulator de credite, simulator de depozite, harta interactiva a unitatilor si ATM-urilor BT, convertor valutar, contact si cele mai recente stiri.
In plus, poti sa iti gestionezi in mod eficient conturile proprii, avand acces la majoritatea operatiunilor bancare pe care le poti initia online, inclusiv plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare.

Pentru activarea aplicatiei , in scopul gestionarii contului dumneavoastra deschis la Banca Transilvania, este necesar sa aveti deja acces la serviciul de mobile banking si sa accesati aplicatia de internet-banking BT24 ( meniul Servicii online –Activare aplicatie mobile banking)

Daca sunteti abonat la serviciul de internet banking, dar inca nu beneficiati de serviciul de mobile banking va rugam sa accesati meniul Servicii online-Abonare online mobile, iar ulterior activati aplicatia conform detaliilor de mai sus.

Daca nu beneficiati de serviciul de internet-banking va asteptam la cea mai apropiata unitate Banca Transilvania si in maxim cateva minute veti primi datele de acces.

Keywords: Banca Transilvania, banca transilvania, banca, transilvania, bt, BT

Tags: descarca gratis aplicatie banca transilvania , aplicatia bt24 pentru , bt24 pe , banca transilvania aplicatie , banca transilvania online , aplicatie bt24 , plata utilitati banca transilvania 2013 , banca transilvania , bt24

Users review

from 1.894 reviews

"Great"

7.6

Users activity

Csaki

by Csaki

Downloaded

Hans

by Hans

Downloaded

Diana

by Diana

Downloaded

fiona1430

by fiona1430

Downloaded

ciprian

by ciprian

Downloaded

Vasile

by Vasile

Downloaded

61neliMICULESCU

by 61neliMICULESCU

Downloaded

Lugigan

by Lugigan

Downloaded

Nicolae

by Nicolae

Liked