CIBmToken

CIBmToken

FREE

(3 stars)

(1K)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - CIBmToken for Android screenshot
View bigger - CIBmToken for Android screenshot
View bigger - CIBmToken for Android screenshot
View bigger - CIBmToken for Android screenshot
CIB mobileToken application is an application used for identification of customers accessing CIB Internet banking, mobilCIB and eBroker for customers and for authorization of financial and other types of transactions.
To start using the CIB mobileToken application once it has been installed, it is necessary to enter the initial registration code that is supplied by the bank upon registration of the CIB mobileToken service. Once the initial registration code has been entered, the customer is required to create a Personal Identification Number (PIN), and thus allow further use of the application. Internet access is only necessary upon takeover of the application, when entering the initial registration code, synchronize or changing the PIN. In all other cases internet access is not required for using the CIB mobileToken application.
SAFETY:
The CIB mobileToken application is as safe as a physical token. The mobileToken application use is protected by a PIN known only to the owner, with a PIN change option available at all times.

Tags: cibmtoken, belso szolgalati hiba cib token, cibmtoken letöltés.

Recently changed in this version

Minor bugfixes


Comments and ratings for CIBmToken
 • (43 stars)

  by Zsolt Gombos on 21/05/2014

  Talán az egész bankot elhagyom, mert az eddigi kényelmes és szerintem biztonságosabb megoldásról erre kényszerítenek. Kevésbé biztonságos, mert ha a telefonom ellopják akkor már nem kell tudniuk a jelszavamat sem. A ROM vagy telefoncserét követő hosszas ügyfélszolgálati telefonhívás még drágítja is, az egyébként is csak akciósan ingyenes tokenezést. Szóval szar. Frissítés: Ma megyek is megszűnte

 • (43 stars)

  by Balázs Szilágyi on 19/05/2014

  Ha az alkalmazásban vagyok és elmegy a képernyő, utána már csak a bekapcs segít(úgy kifagyasztja a telóm, hogy nem jön be a képernyőfeloldás, sötét kép). Nem tudom ezt hogy hozták össze.

 • (43 stars)

  by Marton Kiss-Albert on 04/05/2014

  Használható, de színvonaltalan...

 • (43 stars)

  by Akos K on 18/04/2014

  a regisztracios input field 4 reszre tagolt?! hogy semmikepp se lehessen az sms-ben kapott kodot copy-pasteelni?

 • (43 stars)

  by Pebito B. on 08/04/2014

  Első belépéskor megadtam egy saját default PIN kódot, megjegyeztem a zászlómat. Igazából ennek semmi értelme nem volt, mert akármilyen PIN kódot írok be, ha az OK után IGEN-nel felelek akármilyen zászlós kérdésre, beenged... Értem én, hogy bérprogramozók írták, de srácok, ez így harmatgyenge.

 • (43 stars)

  by László Ráb on 07/03/2014

 • (43 stars)

  by Balázs Dávid Molnár on 17/02/2014

  Az app használhatatlan, a pin kód első megadása után pár másodperccel egy "Belső szolgálati hiba" ablak fogadott, bármit csináltam. Felemelő érzés volt újra 2 és fél órát sorban állni a bankban, hogy az ügyintézőnek megmutatva a hibaüzenetet, elmondja, fogalma sincs, mit jelent, ő még ilyet nem látott... így aztán soha nem tudjuk meg, mi volt a baj. Óva inteném a fejlesztőket a semmitmondó, általá

More comments