Intesa Mobi

Intesa Mobi

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Intesa Mobi for Android screenshot
View bigger - Intesa Mobi for Android screenshot
View bigger - Intesa Mobi for Android screenshot
Intesa Mobi je nova i jedinstvena usluga Banca Intesa, koja Vam omogućava da putem mobilnog telefona obavljate finansijske transakcije potpuno sigurno. Usluga je dostupna 24 sata svih sedam dana u nedelji, bilo gde da se nalazite, a da imate mobilni telefon pri ruci.
Na bezbedan i brz način možete da:
• platite mesečne i druge račune,
• proverite stanje i promet po svim računima i kreditnim karticama koje imate u Banci,
• proverite kursnu listu,
• obavljate menjačke poslove,
• proverite datum isteka dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu,
• i još mnogo toga ...
Zahtev za korišćenje Intesa Mobi usluge možete podneti u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa. Dovoljno je da imate Intesa Osnovni, Hit ili Magnifica tekući račun.
Nakon ugovaranja usluge, putem SMS-a, u roku od 24h na broj mobilnog telefona koji ste prijavili u banci dobićete link za preuzimanje i instaliranje aplikacije. Proces instaliranja se odvija automatski, jednostavnim prihvatanjem poruke. Nakon instaliranja aplikacije potrebno je da pokrenete aplikaciju (aplikacija se pokreće sa lokacije gde se smeštaju i ostale aplikacije na Vašem telefonu), i unesete personalni kod koji ste dobili u zatvorenoj koverti prilikom ugovaranja usluge. Po uspešnoj personalizaciji usluge potrebno je da u aplikaciji definišete mPIN kod, koji ćete ubuduće koristiti za pristup aplikaciji.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intesa Mobi is new and unique service of Banca Intesa, which enables you to do financial transactions safely through mobile phone. Service is available 24x7, from any place, it is only important to have your mobile phone with you.
You can do following transactions, safely and quickly:
- Pay monthly bills and other invoices
- Check balance and transactions on all your accounts and credit cards you possess in the bank
- Check exchange rates
- Buy or sell currencies
- And much more....
You can apply for this service in any Banca Intesa branch. It is enough to have basic, Intesa Hit or Magnifica account.
After submitting the request, you will receive SMS with link to download and install application. Installation process is simple and automatic; all you need to do is click on the link. After installation, you need to start the application and enter personalization code received in the branch in closed envelope. Upon successful installation, you need to define mPin, which you will use in the future to enter into application.

Tags: intesa mobi, banka intesa, intesa, banca intesa, intesamobi, banca intesa stanje na racunu, banka intesa mobi, intesa mobi za, intesa online, intesa mobi aktivacioni kod.

Recently changed in this version

•Shodno odluci Narodne banke Srbije, u novoj verziji Intesa Mobi usluge, neophodno je da prilikom svakog plaćanja unesete Vaš PIN kod.


Comments and ratings for Intesa Mobi
 • (62 stars)

  by Tomislav Simic on 17/04/2014

  Duplirani templejti, nemogucnost brisanja istih, fantomske greske za uplate koje na sajtu rade iz prve, nepreglednost, nemogucnost prebacivanja sredstava izmedju racuna, usability nula...

 • (62 stars)

  by Aleksandar-Saša Popović on 09/04/2014

  Kad uporedim aplikaciju maticne banke (sanpaolo) i ovu instant, place mi se. Pogledajte par primera banaka u srbiji koje imaju aplikacije drugog proizvodjaca, koliko su bolje i lepse.Imao sam priliku da drzim dve aplikacije dve banke jednu pored druge, os

 • (62 stars)

  by Miki Miki on 31/03/2014

  Za e-placanje je ok, ali stanje i promet ne azurira po nekoliko dana pa je za tu funkciju beskorisna...

 • (62 stars)

  by Dušan Filipović on 21/03/2014

  Beskorisno uglavnom. Samo za proveru stanja upotrebljivo. Bolje da je obrisete ako nemate pare za normalnu aplikaciju. Brukate se.

 • (62 stars)

  by Bojan Sikoparija on 11/03/2014

  Juce i uopste od prvog dana, sada vec 8 meseci, imam opciju kartice gde pratim stanje na Visa kartici. Medjutim od jutros je ta opcija nestala, nema je, nedostaje u meniju opcija Kartice!!! Sta je sad to, kako to resiti? Inace nedostaje opcija za prenos s

 • (62 stars)

  by nikola andric on 24/02/2014

  Radi perfektno za sada...

 • (62 stars)

  by Amir Papić on 22/02/2014

  Zasto se sabloni i nazivi racuna i kartica ne sinhronizuju sa Intesom On-line? U svakom slucaju polufunkcionalna aplikacija, a situacija je jos gora ako uzmemo u obzir da ste jedna od vodecih banaka u Srbiji.