Intesa Mobi

Intesa Mobi

FREE

(4 stars)

(1K)


Download for Android

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Intesa Mobi for Android screenshot
View bigger - Intesa Mobi for Android screenshot
View bigger - Intesa Mobi for Android screenshot
Intesa Mobi je nova i jedinstvena usluga Banca Intesa, koja Vam omogućava da putem mobilnog telefona obavljate finansijske transakcije potpuno sigurno. Usluga je dostupna 24 sata svih sedam dana u nedelji, bilo gde da se nalazite, a da imate mobilni telefon pri ruci.
Na bezbedan i brz način možete da:
• platite mesečne i druge račune,
• proverite stanje i promet po svim računima i kreditnim karticama koje imate u Banci,
• proverite kursnu listu,
• obavljate menjačke poslove,
• proverite datum isteka dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu,
• i još mnogo toga ...
Zahtev za korišćenje Intesa Mobi usluge možete podneti u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa. Dovoljno je da imate Intesa Osnovni, Hit ili Magnifica tekući račun.
Nakon ugovaranja usluge, putem SMS-a, u roku od 24h na broj mobilnog telefona koji ste prijavili u banci dobićete link za preuzimanje i instaliranje aplikacije. Proces instaliranja se odvija automatski, jednostavnim prihvatanjem poruke. Nakon instaliranja aplikacije potrebno je da pokrenete aplikaciju (aplikacija se pokreće sa lokacije gde se smeštaju i ostale aplikacije na Vašem telefonu), i unesete personalni kod koji ste dobili u zatvorenoj koverti prilikom ugovaranja usluge. Po uspešnoj personalizaciji usluge potrebno je da u aplikaciji definišete mPIN kod, koji ćete ubuduće koristiti za pristup aplikaciji.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intesa Mobi is new and unique service of Banca Intesa, which enables you to do financial transactions safely through mobile phone. Service is available 24x7, from any place, it is only important to have your mobile phone with you.
You can do following transactions, safely and quickly:
- Pay monthly bills and other invoices
- Check balance and transactions on all your accounts and credit cards you possess in the bank
- Check exchange rates
- Buy or sell currencies
- And much more....
You can apply for this service in any Banca Intesa branch. It is enough to have basic, Intesa Hit or Magnifica account.
After submitting the request, you will receive SMS with link to download and install application. Installation process is simple and automatic; all you need to do is click on the link. After installation, you need to start the application and enter personalization code received in the branch in closed envelope. Upon successful installation, you need to define mPin, which you will use in the future to enter into application.

Tags: intesa mobi, banka intesa, intesa, banca intesa, intesamobi, banka intesa mobi, banca intesa stanje na racunu, intesa mobi za, intesa mobi aktivacioni kod, intesa online.

Recently changed in this version

•Shodno odluci Narodne banke Srbije, u novoj verziji Intesa Mobi usluge, neophodno je da prilikom svakog plaćanja unesete Vaš PIN kod.


Comments and ratings for Intesa Mobi
 • (66 stars)

  by Ivica Dosic on 11/06/2014

  Nema vise menija sa kreditnim karticama

 • (66 stars)

  by Bojan Pencic on 06/06/2014

  Cemu mi sluzi ovakva aplikacija ako mi cak ne pokazuje ni ispravno stanje na racunu? Juce sam podigao 20.000 sa racuna a stanje mi je nepromenjeno. Na koji nacin da verujem aplikaciji za placanje ako ni najosnovniju stvar ne moze da obavi kako treba. Ili povucite aplikaciju ili ispravite greske jer ne mogu da razumem da ocekujete da se korisnici oslone na ovako nesto.

 • (66 stars)

  by Vladimir Petrović on 01/06/2014

  Pazi da necu sad ponovo da podnosim zahteve, napravite da mogu normalno da se ulogujem ko i na racunaru, bas cu sad da idem do vas zbog ovog. Evo vam najgora ocena.

 • (66 stars)

  by Marija Kocic on 11/05/2014

  Koci,ne radi,najgluplje nešto na svetu!!!!

 • (66 stars)

  by Mladen Krstin on 21/04/2014

  Aplikacija nije loša, ali barem kod mene ima veliki bug - pozadina aplikacije je bela i slova su takođe bela. Greška je stalna, i nakon reinstalacije. Korisitim Samsung S4.

 • (66 stars)

  by Tomislav Simic on 17/04/2014

  Duplirani templejti, nemogucnost brisanja istih, fantomske greske za uplate koje na sajtu rade iz prve, nepreglednost, nemogucnost prebacivanja sredstava izmedju racuna, usability nula...

 • (66 stars)

  by Aleksandar-Saša Popović on 09/04/2014

  Kad uporedim aplikaciju maticne banke (sanpaolo) i ovu instant, place mi se. Pogledajte par primera banaka u srbiji koje imaju aplikacije drugog proizvodjaca, koliko su bolje i lepse.Imao sam priliku da drzim dve aplikacije dve banke jednu pored druge, osim boja sve je identicno, pa majku mu, potrudite se malo i napravite ljudsku aplikaciju. Ove instant - templejt aplikacije nece jos dugo.

More comments