Mijn Pensioen

Screenshots

Description

Wilt u inzicht in uw pensioen? Download dan de App 'Mijn Pensioen' van BeFrank.

Bouwt u via uw werkgever pensioen op bij BeFrank? Dan kunt u direct inloggen en uw actuele persoonlijke pensioensituatie bekijken.

Bent u nog geen klant? Dan kunt u hier kennis maken met onze dienstverlening. Door het invullen van enkele gegevens krijgt u een indruk van uw pensioen bij BeFrank en ervaart u de heldere communicatie.

Met deze 'Mijn Pensioen' App kunt u:

- uw pensioenafspraken bekijken;
- met uw pensioenrekening precies volgen wat er met uw pensioenpremie gebeurt;
- uw pensioenbeleggingen en koersontwikkelingen inzien;
- met de pensioenplanner bekijken wat u aan uitkering kan verwachten, inclusief verwachting over hoogte van uitkering en - mate van risico;
- berekeningen maken en effecten bekijken van bijv. wijzigen van beleggingen en vervroegen / uitstellen
- nieuws en opinie-artikelen lezen;
- pensioenbegrippen en meest gestelde vragen bekijken;
- introductievideo’s bekijken.

Over BeFrank

BeFrank is een frisse en moderne pensioenuitvoerder en biedt een duidelijk pensioen tegen lage kosten. Wij bundelen de online kracht van BinckBank met de pensioenkennis van Delta Lloyd en zijn de eerste PPI van Nederland.

Met heldere communicatie maakt BeFrank pensioen eenvoudig en begrijpelijk. En door gebruik te maken van moderne techniek hebben alle klanten van BeFrank online toegang tot hun pensioengegevens, op het moment dat zij dat willen en met het device dat zij willen.

BeFrank blijft in ontwikkeling en zal ook de App continu blijven ontwikkelen. Bestaande functionaliteiten zullen worden verbeterd en nieuwe worden toegevoegd.

Alleen werkgevers die voor hun werknemers het collectieve pensioen willen regelen of pensioenfondsen kunnen bij BeFrank terecht. Het is nog niet mogelijk om als individu of particulier klant te worden bij BeFrank. Bent u enthousiast over BeFrank? Dan kunt u natuurlijk altijd uw werkgever op de hoogte brengen.

Users review

from 8 reviews

"Good"

6.8

Users activity

mark-va

by mark-va

Downloaded