m:tel Droid

m:tel Droid

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Aplikacija je namjenjena isključivo korisnicima m:tel mreže u Bosni i Hercegovini. Zamišljena je sa ciljem da na jednom mjestu objedini usluge i informacije vezane za m:tel.

Tako korisnik može da pročita i informiše se o najnovijim vijestima vezanim o m:tel-u (vijesti se automatski ažuriraju sa m:tel-ove web stranice), a vijesti je moguće i podijeliti sa prijateljima.

Takođe aplikacija pruža korisniku uvid u svoju mjesečnu potrošnju, tačnije moći će da provjeri koliko je potrošio minuta, sms poruka i megabajta i da vidi dali je izašao iz bonusa ukoliko je post paid korisnik. Da bi aplikacija što vjerodostojnije prikazivala naznačene podatke njihovo tarifiranje se izvršava po tarifi koju korisnik izabere.

Tu su još i druge m:tel usluge, kao što su:
- provjera stanja računa, provjera bonusa,
- naplata parkinga,
- slanje dopuna prijateljima,
- imenik fiksne telefonije
- čitanje viceva sa m:tel sms servisa itd.

VIBER: Ko ima problem sa Viber-om tačnije pozive obavljene preko Viber-a aplikacija evidentira kao regularne, potrebno je da instalirate verziju Viber-a 3.0 ili noviju.

IMENIK FIKSNE TELEFONIJE - je ograničen od m:tel-a sa 50 upita po IP adresi, tako da ako koristite javni internet ili 3G vrlo moguće je da pri prvom pokušaju nemadnete rezultate.

DUAL SIM PROBLEM - kod telefona sa dual SIM karticama aplikacija racuna sve pozive jer ne postoji efikasan nacin razdvajanja istog.

Tags: mtel droid, mtel lociraj, kako se moze videti koliko telefon ima poziva mtel, provjera racuna m tel greska kod 1, mtel parking dio sam vip mreze, kako videti sms poruke mtel, provjeravanje mtel racuna ko je na pertplatu, mtel droid za, mteldroid, lociraj tel.

Recently changed in this version

m:tel Droid v3.5.2
- Popravljen bag na statistici
- Popravljen bag na čitanju vijesti
- Info "Moj nalog" ažuriran


Comments and ratings for m:tel Droid
 • (69 stars)

  by Marko Turkes on 25/03/2014

  Instalirao sam je samo da mtel-u dam najlošiju ocjenu, šteta što ne može niže od ove :S I tu je naravno njihov moto: ,,M:tel, imate neprijatelje" HAHA pa vidi sta pise u naslovu? m:tel Droid xD i pise da je namjenjena samo m:tel korisnicima haha pa sta

 • (69 stars)

  by Hamid Mehinovic on 19/03/2014

  Super korisna aplikacija.

 • (69 stars)

  by Dobric Dejan on 07/03/2014

  Ne bi bilo lose u listu izuzetaka omoguciti da se izuzme jedna kartica kod dual sim telefona tako da obracunava samo za jednu ili drugu karticu ili za obadvije kao sto je sada.

 • (69 stars)

  by Milovan Maricic on 02/03/2014

  Još samo da se može podesiti npr. Za VPN ako ima 600 min uc mobilni 1000 min fiksni da broji odvojeno MISLIO SAM DA SE MOZE UPISATI POSEBNO KOLIKO IMA BONUSA ZA FIKSNE A POSEBNO KOLIKO IMA BONUSA MINUTA ZA MOBILNE, KADA SE PODESAVAJU BONUSI, JER SE TR

 • (69 stars)

  by Miroslav Vuković on 01/03/2014

  Najkompletnija aplikacija za m:tel servise. Vrlo intuitivna i odličan dizajn... Svaka čast i za redovan update ;)

 • (69 stars)

  by Miroslav Vuković on 01/03/2014

  Najkompletnija aplikacija za m:tel servise. Vrlo intuitivna i odličan dizajn... Svaka čast i za redovan update ;)

 • (69 stars)

  by Nedim Hodzic on 18/02/2014

  Odlicna stvar...mnogo vremena skratio na jednostavnom i super interfejsu....svaka cast autoru