m:tel Droid

m:tel Droid

FREE

(3 stars)

(934)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Aplikacija je namjenjena isključivo korisnicima m:tel mreže u Bosni i Hercegovini. Zamišljena je sa ciljem da na jednom mjestu objedini usluge i informacije vezane za m:tel.

Tako korisnik može da pročita i informiše se o najnovijim vijestima vezanim o m:tel-u (vijesti se automatski ažuriraju sa m:tel-ove web stranice), a vijesti je moguće i podijeliti sa prijateljima.

Takođe aplikacija pruža korisniku uvid u svoju mjesečnu potrošnju, tačnije moći će da provjeri koliko je potrošio minuta, sms poruka i megabajta i da vidi dali je izašao iz bonusa ukoliko je post paid korisnik. Da bi aplikacija što vjerodostojnije prikazivala naznačene podatke njihovo tarifiranje se izvršava po tarifi koju korisnik izabere.

Tu su još i druge m:tel usluge, kao što su:
- provjera stanja računa, provjera bonusa,
- naplata parkinga,
- slanje dopuna prijateljima,
- imenik fiksne telefonije
- čitanje viceva sa m:tel sms servisa itd.

VIBER: Ko ima problem sa Viber-om tačnije pozive obavljene preko Viber-a aplikacija evidentira kao regularne, potrebno je da instalirate verziju Viber-a 3.0 ili noviju.

IMENIK FIKSNE TELEFONIJE - je ograničen od m:tel-a sa 50 upita po IP adresi, tako da ako koristite javni internet ili 3G vrlo moguće je da pri prvom pokušaju nemadnete rezultate.

DUAL SIM PROBLEM - kod telefona sa dual SIM karticama aplikacija racuna sve pozive jer ne postoji efikasan nacin razdvajanja istog.

Tags: mtel droid, mtel droid apk, stanislav despotovic, mtel go za, provjeravanje mtel racuna ko je na pertplatu, teldroid, provjera racuna m tel, lociraj tel, mteldroid, mtel lociraj.

Recently changed in this version

m:tel Droid v3.6.1
- Ažurirana provjera stanja računa za prepaid kosrinike
- Ažurirane prepaid tarife


Comments and ratings for m:tel Droid
 • (46 stars)

  by vanessa monique on 04/07/2014

  Xxvideos

 • (46 stars)

  by Slađana Tadić on 03/07/2014

  Odlicna aplikacija za mtel korisnike

 • (46 stars)

  by Slobodan Cicovic on 03/07/2014

  Odlicna aplikacija

 • (46 stars)

  by Srdjan Drca on 02/07/2014

  Tarife za prepaid su ukinute a aplikacija nema Frend tarifu, koja jedina postoji

 • (46 stars)

  by Milan Samardžić on 02/07/2014

  Kreša se app, početna podešavanja ok prodju, ali pri pokretanju same aplikacije sleši se.

 • (46 stars)

  by Milan Kljajic on 01/07/2014

  Umjesto da provjeri bonus aplikacija je kupila internet u vrijednosti od 1 km. Mislio sam da je neka greska i jos jednom pokusao provjeriti, ali samo sam jos jednom kupio internet. Nadam se da ovo nije zvanicna aplikacija od mtela...

 • (46 stars)

  by Bojan Šarić on 25/06/2014

  Jako korisna aplikacija. Pitanje: da li aplikacija mora stalno biti pokrenuta da bi prikazivala ispravne podatke? Naime, Clean Master je gasi prilikom čišćenja RAM-a pa me zanima da li da ju stavim na listu izuzetaka ili ne. Ako ne treba biti konstantno upaljena aplikacija, da li to znači da ako se obriše trag o nekom pozivu iz call loga - aplikacija neće računati trajanje tog poziva?

More comments