MyBank MacedoniaScreenshots

Description

Апликација која го лоцира корисникот и му нуди приказ на банкомати и експозитури во неговата околина. Базата е пополнета со околу 70% од експозитурите и банкоматите низ цела Македонија.

Доколку имате било каков проблем со апликацијата, ве замолувам да го пријавите за да може што побрзо да се реши.

Tags: mybank macedonia , taksena marka makedonija , macedonia , administrativna taksena marka , taksena marka apk , administrativna taksena marka makedonija , my bank , macedonia mybank apk , administrativna taksena marka kodovi

Users review

from 124 reviews

"OK"

4.6