MyBank Macedonia

MyBank Macedonia

FREE

(2 stars)

(124)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Апликација која го лоцира корисникот и му нуди приказ на банкомати и експозитури во неговата околина. Базата е пополнета со околу 70% од експозитурите и банкоматите низ цела Македонија.

Доколку имате било каков проблем со апликацијата, ве замолувам да го пријавите за да може што побрзо да се реши.

Tags: mybank macedonia, taksena marka makedonija, macedonia, administrativna taksena marka, taksena marka apk, administrativna taksena marka makedonija, my bank, zzsoft macedonia, aplikacija za taksena marka, smetka za administrativna taksena marka.

Recently changed in this version

Поправени багови за Android 4.x и оптимизација.

БИТНО: Доколку имате проблем со апликацијата, отстранете ја и инсталирајте ја повторно.

Оваа верзија содржи дополнителни измени во UI-то за телефоните со Android 4.x, што е само quick fix до наредната верзија на апликацијата, која ќе биде со комплетно променет UX.


Comments and ratings for MyBank Macedonia
 • (37 stars)

  by Goran Petrovikj on 20/04/2014

  Ne raboti na Android 4.4

 • (37 stars)

  by Daniela Tanevska on 05/04/2014

  dva pati ja instalirav,no sepak ne se pronajdeni nikakvi rezultati.inaku mapata me vodi vo Amerika.se nadevam deka ke ja popravite,zasto bi bila mnogu korisna.

 • (37 stars)

  by Oliver Stefanovski on 27/02/2014

  Odlicen app no slaba pokrienost so bankomati i ekspozituri nadvor od Skopje

 • (37 stars)

  by Micko Damnjanovski on 15/01/2014

  Беше супер и одеднаш не се уклучува, односно цело време сама се гаси. Многу корисна апликација, поправајте ја одма... Поздрав

 • (37 stars)

  by Marko Ivanov on 02/12/2013

  Не работи на андроид 4.4

 • (37 stars)

  by Dalibor Sojic on 15/08/2013

  Одлично

 • (37 stars)

  by Sase Best on 17/06/2013

  Prilicno korisna programa..

More comments