Rabo Bankieren

Rabo Bankieren

1,000,000 - 5,000,000 downloads

Add this app to your lists
Met de Rabo Bankieren App kunt u bankieren waar en wanneer het u uitkomt. Zowel via uw smartphone als tablet. Geld overboeken, uw bij- en afschrijvingen bekijken of snel uw saldo controleren? Met de Rabo Bankieren App doet u het in een handomdraai.

Met de Rabo Bankieren App kunt u:
- Eenvoudig uw saldo checken
- Uw bij- en afschrijvingen inzien per rekening
- Uw rekeningen sorteren, verbergen en zelf een naam geven
- Uw creditcarduitgaven bekijken
- Acceptgiro’s scannen en betalen (voor Galaxy S3, S4 en Galaxy Note II)
- Adresboek beheren
- Direct geld overmaken
- Betaalopdrachten inplannen
- Een Kortlopende Reisverzekering afsluiten
- Nieuwsberichten bekijken

Aanmelden voor Rabo Mobielbankieren is eenvoudig:
1. Download de gratis Rabo Bankieren App en open de app.
2. Houd uw bankpas en Random Reader bij de hand en doorloop de stappen op het scherm. Eén van de stappen is het kiezen van een persoonlijke toegangscode voor de app. Heeft u al een toegangscode voor Rabofoon? Dan kunt u deze code gebruiken voor de Rabo Bankieren App. U kunt tijdens het aanmelden ook een nieuwe toegangscode aanmaken.
3. Nu kunt u direct gebruikmaken van Rabo Mobielbankieren.

Rabo Mobielbankieren werkt snel, handig en eenvoudig. Start de Rabo Bankieren App en log in met uw rekeningnummer en de door u gekozen toegangscode. We geven u graag een aantal tips over de app:
- Saldochecker: met één druk op de knop uw saldo inzien zonder eerst in te loggen.
- Adresboek: alle rekeningnummers waarnaar u de laatste 15 maanden heeft overgeboekt, staan in uw adresboek. Zodra u een nieuwe betaling doet, wordt het rekeningnummer automatisch in uw adresboek gezet. U kunt de rekeningnummers in uw adresboek zelf verwijderen.
- Random Reader: voor overboekingen tussen uw eigen (spaar)rekeningen heeft u geen Random Reader nodig. U heeft ook geen Random Reader nodig voor rekeningnummers waarnaar u eerder geld heeft overgeboekt. Dit geldt tot een limiet van €1.000,- per week.Ook naar onbekende rekeningen kunt u zonder Random Reader geld overboeken. Dit kan alleen als u dit zelf heeft ingesteld. Ga hiervoor in de app naar ‘Meer - Instellingen - Betalen zonder Random Reader' en stel daar het bedrag in (max. € 250 per week).
- Betaalopdrachten bewaren: wilt u een betaling doen en heeft u uw Random Reader niet bij de hand? U kunt betaalopdrachten maximaal 24 uur bewaren en later afronden in Rabo Internetbankieren.
- Acceptgiroscan: met de Galaxy S3, de Galaxy S4 en de Galaxy Note II kunt u uw acceptgiro’s inscannen. De betalingsgegevens worden dan automatisch voor u ingevuld.
- Rekeningen toevoegen: al uw rekeningen worden automatisch weergegeven in de Rabo Bankieren App. Mist u toch een rekening? Dan valt deze wellicht onder een andere Internetbankieren overeenkomst. U kunt deze eenvoudig toevoegen in de app. Bijvoorbeeld handig als u ook zakelijk bankiert. Hoe?

Het antwoord op deze en andere vragen leest u op www.rabobank.nl/appinfo.

Bent u uw toegangscode vergeten?
Via Rabo Internetbankieren kunt u een nieuwe toegangscode instellen. Log in en kies voor Instellingen > Mobielbankieren > Toegangscode instellen.

Meer informatie
Lees meer over Rabo Mobielbankieren op www.rabobank.nl/mobielbankieren.
Hulp nodig? Bel de helpdesk: 0900-0905 (lokaal tarief). We helpen u ook graag verder bij een bankkantoor.

Rabobank vindt het belangrijk dat u zo snel en eenvoudig mogelijk kan bankieren. Heeft u vragen, klachten of ideeën over de Rabo Bankieren App? We horen het graag via de Community Mobielbankieren. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/communitymobiel. U ontvangt hier zo snel mogelijk een antwoord van een van onze collega’s.

Veilig downloaden
Controleer voordat u de Rabo Bankieren App gaat downloaden of deze echt van de Rabobank is.

Lees meer over veilig inloggen in de Rabo Bankieren App op:
http://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/bankieren_via_internet_en_mobiele_telefoon/bankieren_via_mobiele_telefoon/rabo_bankieren_app/veilig_inloggen_in_de_rabo_bankieren_app

Tags: rabobank app en, www.rabobank.nl, rabobank, www.rabobank.nl/app, rabo app en, rabo bankieren, rabobank en, rabobank bankieren, rabobankieren, rabobank.nl.

Recently changed in this version

Vanaf nu kunt u in de Rabo Bankieren App ook ondertekenen met de Rabo Scanner. De Rabo Scanner is de opvolger van de Random Reader. Om ervoor te zorgen dat ondertekenen met een Rabo Scanner mogelijk is, zijn een aantal schermen aangepast. Deze nieuwe schermen komt u ook tegen als u nog met de Random Reader ondertekent.

U ontvangt persoonlijk informatie over het moment waarop u een Rabo Scanner ontvangt van uw Rabobank.


Comments and ratings for Rabo Bankieren
 • (64 stars)

  by Satbir Singh on 10/08/2014

  is vergood

 • (64 stars)

  by Bobo Sims on 16/07/2014

  Wat een bagger! Laat me eerst een half dozijn schermen met zooi doorworstelen, waarbij ik twee keer mijn random reader nodig heb, en vertelt me DAARNA doodleuk dat ik met dit toestel niet kan bankieren. VERZIN DAT EERDER, IDIOTEN!

 • (64 stars)

  by Cindy Segond von Banchet on 12/07/2014

  Major missing! De fotografeer acceptgiro optie voor Android. ABNAMRO heeft het al in hun app voor Android ingebakken. Wanneer kan het ook met de Rabo app??

 • (64 stars)

  by Jelmer Stolp on 11/07/2014

  Recentelijk met genot weer terug op het Android platform, mis wel de fotografeer acceptgiro functie. Misschien een universeel apje voor aan te spreken ar scanner?

 • (64 stars)

  by koelkast9 on 06/06/2014

  Really why does it need that? Anyway great app works great on samsung.

 • (64 stars)

  by Umut Orer on 05/06/2014

  Werkt gewoon goed op veel andere android telefoons gebruikt en altijd werkend. Alleen icon van rabobank app is super low res. Update voor icon is wel vereist.

 • (64 stars)

  by Lisa Meuldijk on 05/06/2014

  Works great! Except it doesn't sometimes