Rabo Bankieren

Rabo Bankieren

1,000,000 - 5,000,000 downloads

Add this app to your lists
Met de Rabo Bankieren App kunt u bankieren waar en wanneer het u uitkomt. Zowel via uw smartphone als tablet. Geld overboeken, uw bij- en afschrijvingen bekijken of snel uw saldo controleren? Met de Rabo Bankieren App doet u het in een handomdraai.

Met de Rabo Bankieren App kunt u:
- Eenvoudig uw saldo checken
- Uw bij- en afschrijvingen inzien per rekening
- Uw rekeningen sorteren, verbergen en zelf een naam geven
- Uw creditcarduitgaven bekijken
- Acceptgiro’s scannen en betalen (voor Galaxy S3, S3 mini, S4, S4 mini en S5, Note II en de HTC One 8)
- Adresboek beheren
- Direct geld overmaken
- Betaalopdrachten inplannen
- Een Kortlopende Reisverzekering afsluiten
- Nieuwsberichten bekijken

Aanmelden voor Rabo Mobielbankieren is eenvoudig:
1. Download de gratis Rabo Bankieren App en open de app.
2. Houd uw bankpas en Random Reader bij de hand en doorloop de stappen op het scherm. Eén van de stappen is het kiezen van een persoonlijke toegangscode voor de app. Heeft u al een toegangscode voor Rabofoon? Dan kunt u deze code gebruiken voor de Rabo Bankieren App. U kunt tijdens het aanmelden ook een nieuwe toegangscode aanmaken.
3. Nu kunt u direct gebruikmaken van Rabo Mobielbankieren.

Rabo Mobielbankieren werkt snel, handig en eenvoudig. Start de Rabo Bankieren App en log in met uw rekeningnummer en de door u gekozen toegangscode. We geven u graag een aantal tips:
- Saldochecker: met één druk op de knop uw saldo inzien zonder in te loggen.
- Adresboek: alle rekeningnummers waarnaar u de laatste 15 maanden heeft overgeboekt, staan in uw adresboek. Zodra u een nieuwe betaling doet, wordt het rekeningnummer automatisch in uw adresboek gezet. U kunt de rekeningnummers in uw adresboek zelf verwijderen.
- Random Reader: voor overboekingen tussen uw eigen (spaar)rekeningen heeft u die niet nodig. U heeft ook geen Random Reader nodig voor rekeningnummers waarnaar u eerder geld heeft overgeboekt. Dit geldt tot een limiet van €1.000,- per week.Ook naar onbekende rekeningen kunt u zonder Random Reader geld overboeken. Dit kan alleen als u dit zelf heeft ingesteld. Ga hiervoor in de app naar ‘Meer - Instellingen - Betalen zonder Random Reader' en stel daar het bedrag in (max. € 250 per week).
- Betaalopdrachten bewaren: wilt u een betaling doen en heeft u uw Random Reader niet bij de hand? U kunt betaalopdrachten maximaal 24 uur bewaren en later afronden in Rabo Internetbankieren.
- Acceptgiroscan: met de Galaxy S3, de Galaxy S4 en de Galaxy Note II kunt u uw acceptgiro’s inscannen. De betalingsgegevens worden dan automatisch voor u ingevuld.
- Rekeningen toevoegen: al uw rekeningen worden automatisch weergegeven in de Rabo Bankieren App. Mist u toch een rekening? Dan valt deze wellicht onder een andere Internetbankieren overeenkomst. U kunt deze eenvoudig toevoegen in de app. Bijvoorbeeld handig als u ook zakelijk bankiert. Hoe?

Het antwoord op deze en andere vragen leest u op www.rabobank.nl/appinfo.

Bent u uw toegangscode vergeten?
Via Rabo Internetbankieren kunt u een nieuwe toegangscode instellen. Log in en kies voor Instellingen > Mobielbankieren > Toegangscode instellen.

Meer informatie
Lees meer over Rabo Mobielbankieren op www.rabobank.nl/mobielbankieren.
Hulp nodig? Bel de helpdesk: 0900-0905 (lokaal tarief). We helpen u ook graag verder bij een bankkantoor.

Rabobank vindt het belangrijk dat u snel en eenvoudig kunt bankieren. Heeft u vragen, klachten of ideeën over de Rabo Bankieren App? We horen het graag via de Community Mobielbankieren. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/communitymobiel. U ontvangt hier zo snel mogelijk een antwoord van een van onze collega’s.

Veilig downloaden
Controleer voordat u de Rabo Bankieren App gaat downloaden of deze echt van de Rabobank is.

Lees meer over veilig inloggen in de Rabo Bankieren App op:
http://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/bankieren_via_internet_en_mobiele_telefoon/bankieren_via_mobiele_telefoon/rabo_bankieren_app/veilig_inloggen_in_de_rabo_bankieren_app

Tags: rabobank app en, www.rabobank.nl, rabobank, www.rabobank.nl/app, rabo app en, rabo bankieren, rabobank en, rabobank bankieren, rabobankieren, rabobank.nl.

Recently changed in this version

De Rabobank werkt continu aan verbetering en uitbreiding van de Rabo Bankieren App. Bedankt voor uw feedback.

Met de Galaxy S5, S4 mini, S3 mini, Galaxy Note 3 en HTC One 8 kunt u voortaan makkelijk acceptgiro’s inscannen met het camera-icoontje rechtsboven. De betalingsgegevens worden dan automatisch ingevuld.

Wat vindt u van de Rabo Bankieren App? Heeft u vragen of tips? Laat het weten via onze community Mobielbankieren. U vindt de community in de app onder 'Meer – Help en feedback'.


Comments and ratings for Rabo Bankieren
 • (46 stars)

  by Max Denneboom on 08/11/2014

  De app is handig op de smartphone, maar houdt geen rekening wanneer de app op een tablet wordt gebruikt. Ook mist (nog steeds) de mogelijkheid om FiinBox betalingen te doen vanuit de app. 2 sterren dus...

 • (46 stars)

  by Cesar Benitez on 29/10/2014

  www | .com...etc.

 • (46 stars)

  by Anava Jain on 26/10/2014

  Does the job but the UI is a bit lacking.

 • (46 stars)

  by Zoete Fantasie on 25/10/2014

  Werkt perfect op mijn S3

 • (46 stars)

  by Niek Keijzer on 21/10/2014

  Werkt erg snel en soepel. Vooral de saldo checker is erg handig. Het zou wel fijn zijn als de app de design richtlijnen zou gebruiken, daarom een ster minder

 • (46 stars)

  by Tjesco de Vries on 21/10/2014

  Op de website kan ik met internetbankieren een adresboek bijhouden. In de app zijn dit enkel recente rekeningen. Het maakt me niet uit dat ik een random reader nodig heb, maar ik zou graag al mijn opgeslagen rekeningnummers ter beschikking hebben in de app. Ook sluit ik soms per ongeluk de app af omdat de functionaliteit van de terug-knop niet altijd even duidelijk is. Als je een eigen huisst

 • (46 stars)

  by Daan Potter on 12/10/2014

  Eindelijk dat low res icoontje aangepast. 5 sterren waardig nu.