Spar Nord Mobilbank

Spar Nord Mobilbank

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Med Spar Nord Mobilbank har du altid din bank med på farten. I mobilbanken kan du ordne de fleste banksager og få overblik over din økonomi – uanset hvor og hvornår.

Du skal være kunde, for at kunne logge på mobilbanken. Log ind på din netbank og opret brugernavn og adgangskode - så er du klar til at komme igang.

NÅR DU ER LOGGET PÅ, KAN DU:
* Se kontooversigt, med saldi på alle dine konti
* Se rådighedsbeløb i kontooversigt (NYHED)
* Vælge Bevægelser direkte fra Homescreen (NYHED)
* Vælge anden konto direkte fra Bevægelser (NYHED)
* Se fremtidige betalinger
* Overføre penge til alle konti i Danmark
* Betale alle girokort
* Benytte kreditorregisteret fra din netbank
* Lægge betalinger i Udbakke
* Se og betale e-Kort
* Se kontovilkår
* Vælge ”Husk brugernavn” og ”Start på login-siden” (NYHED)

HVIS DU IKKE ER LOGGET PÅ, KAN DU:
* Omregne valuta
* Kontakte banken
* Sende formular for at blive kunde (NYHED)
* Finde vores filialer
* Finde pengeautomater
* Finde svar i FAQ
* Vælge sprog (Dansk/Engelsk)

BLIV KUNDE
Er du ikke kunde, er du meget velkommen til at udfylde formularen direkte via denne app under Kontakt eller at kontakte os via vores hjemmeside

Brug for hjælp?
Spar Nords hotline er naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til Spar Nord Mobilbank. Se www.sparnord.dk/bank/hjaelp/faq/Mobilbank.

Tags: spar nord netbank, spar nord mobilbank, sparnord netbank, spar nord mobil, spar nord, mobile adds danske bank, netbank kontobevægelse, sparnorddk, spar nord på mobilen, netbank spar nord.

Recently changed in this version

Nyheder i denne version:
* Fejlretning i Swipp
* Bug fixes


Comments and ratings for Spar Nord Mobilbank
 • (56 stars)

  by Høgni Isaksen on 01/04/2014

  Hvad f. Er den 4-cifret kode der kræves? Hvilken oprettelse kode? Har mange koder, aner ikke hvad i snakker om. Forstår bedre hvorfor MobilePay er en stor succes og swipp en dundrende fiasko

 • (56 stars)

  by Thomas Thomsen on 26/07/2013

  Bruger den hele tiden til de mest basale ting, såsom at lave kontooverførsler, betale regninger og danne et hurtigt overblik over alle mine kontoer. Hertil fungerer den perfekt. Findes dog ikke til Windows phones til trods for at de er blevet mere udbredte. ..

 • (56 stars)

  by Nanna Tygstrup on 14/06/2013

  Crasher typisk 4-5 gange før den åbner. Rekorden er 48 gange før min telefon fik stress og løb tør for strøm. Håbløst amatøragtig app. Det er hurtigere at købe komponenterne til en stationær computer, transportere dem hjem til fods, samle computeren, få installeret stikkontakter, oprette internetabonnement og logge på Netbanken end at bruge denne app, der virker som om den er lavet af en blind, ev

 • (56 stars)

  by Stealthmode X on 30/04/2013

  Virker ikke på Archos Gamepad please fix dette.(sg tab) : Virker som den skal, det er faktisk hurtigere og lettere at ordne sin økonomi mv. Via denne app end at bruge pc,en da man sparer på nem-id kortet.