Sydbanks MobilBank

Sydbanks MobilBank

FREE

(1 stars)

(2K)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Med Sydbanks MobilBank får du hurtig adgang til dine konti, uanset hvor du er. Du kan bruge standardopsætningen eller gøre app’en helt personlig ved selv at vælge genveje, baggrundsbillede, farver og velkomst.

I MobilBanken kan du bl.a. se dine konti, kontakte din rådgiver, følge dine investeringer, overføre penge - også Swipp, betale regninger, handle værdipapirer, omregne valuta og finde den nærmeste Sydbank. Se en demo af MobilBanken på sydbank.dk/mobilbank.

Alle kan downloade app’en, men du skal være Sydbank-kunde for at kunne se de funktioner, der kræver log in. Du logger på ved hjælp af dit cpr-nummer samt en mobilkode, du opretter i Sydbanks NetBank.

Tags: sydbank mobilbank, sydbank apps, mobil kode sydbank, sydbank, mobilbank sydbank, sydbanks mobilbank, mobil kode til mobilbank, aktier netbank sydbank, sydbank netbank mobil, sydbank mobil kode.

Recently changed in this version

• Det er blevet hurtigere at hente kontakter på Swipp
• Mindre rettelser


Comments and ratings for Sydbanks MobilBank
 • (16 stars)

  by Lasse Luttermann Poulsen on 06/12/2014

  Der er en del småfejl og mangler der irretrre den daglige brug. Hvis ikke netbank på web var så fancy med alle menuerne havde jeg brugt den på mobilen i stedet for.

 • (16 stars)

  by Niels Andersen on 20/11/2014

  Nice

 • (16 stars)

  by Master Tigress on 29/09/2014

  Den virker bare godt og der er mange muligheder

 • (16 stars)

  by Simon Juul Jensen on 17/09/2014

  Alt for sløv app på en moderne Android mobil. Den trænger virkelig til at blive optimeret.

 • (16 stars)

  by Frederik Olsen on 12/09/2014

  Det er godt nok noget amatør software i har lavet. Hakker og er godt nok grim og forældet at se på i forhold til dibas app. Hvis i vil overtage må i fandme vise at i er mere kompetente end det her.

 • (16 stars)

  by Jesper Bendixen on 10/07/2014

  Mange gode ting ved denne Mobilbank. Dog syntes jeg ikke at brugerfladen fremgår særlig 'smooth', hvilket jeg også finder vigtigt, som endelig forbruger af app'en. +Man kan selv designe sin hjemskærm. +Mange muligheder for at gøre sin Mobilbank sin egen. +Mange features. -Brugerfladen er ufattelig sløv. Få fikset den hakkende brugerflade, og I får 5 stjerner og en glad fremtidig kunde!

 • (16 stars)

  by Makumbo Lindo on 01/07/2014

  Alt i sin orden.

More comments