winbank Mobile Albania

winbank Mobile Albania

FREE

(1 stars)

(67)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Tirana Bank ka krijuar aplikacionin Winbank Mobile”, në mënyrë që ju mund të kryeni transaksionet tuaja bankare të qetë dhe të sigurtë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.
Aplikacioni Winbank Mobile ju lejon të:

•Merrni informacione mbi gjendjen dhe transaksionet e llogarive dhe kartave tuaja
•Keni një analizëtë detajuar të kredive tuaja
•Transferoni para në për llogari
•Transferoni para tek të gjitha Palët e Treta (-të bankave të tjera në Shqipëri dhe Europë)
•Paguani Kartën tuaj të Kreditit
•Kryeni pagesa si: AMC, Vodafone dhe CEZ
•Të gjeni ATM-të dhe Degët në hartë
•Kontaktoni Tirana Bank me e-mail ose telefon

Për të hyë në Mobile Banking, ju duhet të fusni kredencialet tuaja të Winbank. Në qoftë se ju nuk keni kredenciale, mund të vizitoni çdo degë të Tirana Bank dhe i merrni ato në vend.
Për më shumë informacion, ju lutemi të na kontaktoni në:

- Email: callcenter@tiranabank.al
- Tel: +355 4 2277700

Tirana Bank has created the application Winbank Mobile, so you can do your banking transactions comfortably & safely 24 hours a day, 7 days a week.
Winbank mobile application allows you to:

•Get information on balances and transactions of your accounts and cards
•Have a detailed analysis of your loans
•Transfer money to accounts
•Transfer money to any Third Party (of other Albanian or European Banks)
•Pay Credit Cards
•Execute payments such as: AMC, Vodafone and CEZ
•Locate ATMs and Branches on maps
•Contact Tirana Bank by email or telephone

For your mobile banking access, just enter your winbank we banking set of credentials. If you don’t have one, you can visit any Tirana Bank branch and receive them ON THE SPOT.
For further information, please contact us via:

- Email: callcenter@tiranabank.al
- Tel: +355 4 2277700

Recently changed in this version

- Seksioni i hartës i pasuruar me vendndodhjen gjeografike të Degëve.
- Është shtuar opsioni i ri “Info” në faqen e hyrjes me instruksione për riaktivizim të kredencialeve.
- Përmirësime të ndryshme të sistemit.

- Map section enriched with geographical based Branch listing.
- New info option added at the login screen with credentials’ retrieval instructions. 
- Various system enhancements.


Comments and ratings for winbank Mobile Albania
 • (16 stars)

  by Oni Spahiu on 03/07/2014

  Para se te beja update punonte shume mire Tani nuk hap dot user name.

 • (16 stars)

  by fabjol xhina on 01/07/2014

  Para se ti beja update ishte ne rregull ndersa tani nuk shkruaj dot username dhe pass :(

 • (16 stars)

  by elton mustafaj on 09/06/2014

  Bllokohet telefoni fare sapo fut paswordin tek galaxy s5

 • (16 stars)

  by edmir dedukaj on 02/06/2014

  Nuk funksionon

 • (16 stars)

  by Everest Kallaku on 19/05/2014

  So useful

 • (16 stars)

  by Orgen Bakalli on 28/04/2014

  Shume program i mire edhe praktik, por nuk punon ne Android 4.4.2 kitkat. (CM11). pleasseee fix. waiting for updates :)

 • (16 stars)

  by Elton Selimi on 23/10/2013

  Shume praktik

More comments