112 appScreenshots

Description

Med 112 app sender din telefon din position til alarmcentralen, når du alarmerer fra 112 app.

Vær særligt opmærksom på, at når du har downloadet 112 app’en, skal du åbne den og indtaste dit telefonnummer for at 112 app’en er korrekt installeret på din telefon.

Danmarks officielle 112 app er udviklet af Rigspolitiet, Hovedstadens Beredskab og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering med støtte fra TrygFonden.

Med Danmarks officielle 112 app kan du starte et opkald til alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted. På den måde kan du få hjælp hurtigere.
- 112 app’en virker kun i Danmark.
- 112 app’en kan kun sende GPS-koordinater, hvis mobilens GPS er aktiveret.
- 112 app’en kan kun sende GPS-koordinater på steder med dataforbindelse.

Forsat brug af GPS der kører i baggrunden, kan formindske batteritiden. 112 app'en slukker derfor automatisk for GPS' en når du afslutter app 'en.
Hvis dit batteri er under 25 %, vil 112 app’en starte opkaldet til alarmcentralen, men ikke sende GPS-koordinater. Dette er for at sikre, at du kan få fat i alarmcentralen, uden at din telefon løber tør for strøm. 112 app’en vil også automatisk stoppe afsendelsen af GPS-koordinater, hvis dit batteri kommer under 25 %.

112 app’en skal have tilladelse til at bruge telefonens placering for at kunne sende koordinater til alarmcentralen. Den skal desuden have tilladelse til at starte et telefonopkald. Husk at sige ”tillad” til disse tjenester, når du installerer 112app på telefonen. Hvis du senere fjerner disse tilladelser skal de sættes igen. Hvis du vil være helt sikker på at 112app har de rette tilladelser, efter at du har justeret på det, så afinstaller den og installér igen, mens du sikrer dig at du har svaret ”tillad” i de pop-up-boxe der dukker op under installationen.

Læs mere om Danmarks officielle 112 app på: www.112app.dk

112 app fungerer ikke på HTC-telefoner.
Skulle du støde på problemer med andre telefoner, så send gerne en e-mail til 112app@sdfe.dk.

Tags: 112 app telefonnummer , 112 , 112 app test , 112 ap til , hvordan fungerer 112app

Users review

from 1.542 reviews

"Great"

8.4