Angstpilot SE

Angstpilot SE

FREE

(4 stars)

(11)


Download for Android Like

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Angstpilot SE for Android screenshot
View bigger - Angstpilot SE for Android screenshot
View bigger - Angstpilot SE for Android screenshot
Har du angst, når du vågner om morgenen og ikke kan overskue, hvordan du skal komme gennem dagen?

Du har det måske svært ved åbne pladser, køre med bus eller, måske er det alene det at være sammen med mange mennesker, der giver dig hjertebanken, svedige håndflader og lyst til at krybe ned i et musehul?

Med Angstpilot kan du få hjælp og støtte til at håndtere din angst - 24 timer i døgnet.

Dette er stand-alone version af Angstpilot til Android. Den gemmer kun dine logfiler på selve telefonen og arbejder IKKE sammen med din konto på hjemmesiden, ligesom du IKKE kan dele din logbog med fx. din psykolog, terapeut eller anden fagperson.

Applikationen indeholder bl.a en "Autopilot" der består af en række guidede meditationer og vejrtrækningsøvelser, hvor en beroligende stemme tager dig ved hånden og guider dig igennem.

Derudover har du adgang til en logbog, en slags dagbog, som giver dig overblik over dine angstanfald samt en række gennemprøvede øvelser der bl.a tager udgangspunkt i Mindfulness, Guidet meditation og ACT (Acceptence and commitment therapy). Hertil kommer en række gode råd til, hvordan du håndterer din angst i hverdagen.

Du har også adgang til en funktion, der kan sende en sms med din position og besked om, at du har et angstanfald til et mobil nummer, du har valgt – Fx. din partner eller forældre.

Recently changed in this version

Dette er første version af Angstpilot til Android og indeholder kun applikationens kernefunktioner og skriftlig information om angst, øvelser mv.
Den indeholder ikke lydfilerne til autopiloten, de guidede øvelser og meditationerne. Lydfilerne vil først være tilgængelige til download i applikationen, når vi lancerer næste opdatering og vil blive lagt ud efterhånden som de er klar.


Comments and ratings for Angstpilot SE

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!