FørstehjælpScreenshots

Description

Det kan redde liv at handle rigtigt og hurtigt i en nødsituation. Derfor er det en god idé at vide hvordan du kan hjælpe, hvis uheldet skulle være ude.
Codan har i samarbejde med Børneulykkesfonden oprettet denne applikation - en guide i førstehjælp med særlig fokus på børn og ulykker.

Med den kan du forberede dig på, hvad du skal gøre i tilfælde af både små og store ulykker, du kan teste din viden i vores quiz, og du kan nemt finde nærmeste hospital, plejehjem eller apotek i forhold til hvor du befinder dig.
Du kan også øve dig på førstehjælp i vores interaktive guide.

Applikationen er kun en hjælp til at være bedre forberedt i nødsituationer og kan ikke erstatte et førstehjælpskursus.

---------------------------------------------

Vigtig juridisk information:

Vilkår
Indholdet af denne applikation er kun til orientering. Materialet er ikke beregnet til at blive brugt i stedet for professionel lægelig rådgivning eller behandling af en autoriseret læge. Vi opfordrer alle patienter med helbredsproblemer til altid at kontakte egen læge. Hvis du har spørgsmål, eller er bekymret for dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du begynder en behandling.

Indholdet af denne applikation hverken kan eller bør anvendes som grundlag for diagnoose eller behandling. Brugere kan frit lave kopier af materialet til personlig, ikke-kommercielt brug, forudsat at:

- dokumenterne ikke redigeres eller ændres
- der intet gebyr er for udlån af materialet
- Codan/Børneulykkesfonden udtrykkeligt nævnt som kilde

Ellers er materialet på dette websted ophavsretligt beskyttet og brug og reproduktion i tillæg til ovenstående er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse.

Udgiveren af denne applikation, Codan Forsikring A/S, påtager sig intet ansvar for eventuelle skader, der måtte opstå, direkte eller indirekte, ved brug eller misbrug af oplysningerne i materialet.

Materialet overholder HON-kode:
http://www.hon.ch/HONcode/Danish/

Users review

from 22 reviews

"Good"

6.8