Gravid

Screenshots

Description

★ Fantastisk app! - Tak for en rigtig god app! Den gør UNDERVÆRKER ;)
efter Tghjfthjf - 10 feb, 2013

★ Afslappende - tiltrængt - Trods dyre priser for tilkøbs-hypnoser er jeg fuldt ud tilfreds. Hypnoterapien har givet mig ro den sidste uge inden termin, som jeg har savnet hidtil (ligger ikke søvnløs flere timer om natten mere) Er spændt på, om fødselsstarteren hjælper (termin imorgen 080213).
efter Dorte W - 7 feb, 2013

★ Virksomt - Det virker! Fantastisk!
efter Nunununununu2376 - 26 jan, 2013

Forestil dig, at du er super forberedt til at føde dit barn. At du har haft overskud i graviditeten. At du ikke er bange for at føde, men bare stoler på din krop og har trænet den til at frembringe endorfiner som er kroppens naturlige bedøvelsesmiddel.

Hypnose programmerne kan købes i appen og koster, 99,- . Der er også gratis sessioner som du kan hente.

-->14 hypnose programmer til salg fra applikationen.

Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Bare svar ok til alle dialoger, når du henter igen. Apple kan huske dig som kunde.

Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

Der følger en gratis hypnose der hedder "det smukke liv" med din download.

Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

Users review

from 47 reviews

"Great"

7.4