Kell a dohány?

Kell a dohány?

FREE

(5 stars)

(126)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
„Kell a dohány?”

A „Kell a dohány?” Magyarország első, leszokást segítő mobilalkalmazása, melyben kézzel fogható, praktikus segítséget kaphat minden leszokni vágyó – hamarosan már csupán egykori – dohányos.

Az alkalmazás tartalma:
•Újdonság: most még jobban megéri kitartani! Használd rendszeresen alkalmazásunkat, légy kitartó a leszokásban és segítsd társaidat inspiráló vagy épp elrettentő fotókkal! Szerezd meg jutalomkitűzőinket, amellyel barátaidnak is eldicsekedhetsz!
•Hol tartok képernyő: megtudhatod, hogy mennyit spóroltál, amióta nem dohányzol;
•Egészséged alakulása: megtudhatod, hogy milyen egészségügyi előnyök jelentkeznek nálad legutolsó elszívott cigaretta óta;
•SOS Rágyújtanék: itt találod az általad és mások által feltöltött fotókat, melyek célja, hogy bátorítson vagy épp elrettentsen a rágyújtástól. A navigációs gombok segítségével kiválaszthatod, hogy épp a legfrissebb, a legnépszerűbb vagy saját képeidet szeretnéd látni.
•Patikakereső: az alkalmazás segítségével megtalálhatod a legközelebb eső gyógyszertárat, ahol akár a dohányzásról való leszokást segítő vény nélkül kapható készítményt is vásárolhatsz;
•Tudástár: itt a leszokással kapcsolatos, hasznos tippeket és információkat találsz.
Felhasználói felület: magyar
Kapcsolatfelvétel: info@h2online.hu
Weboldal: www.h2online.hu

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a mobilalkalmazás nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást, továbbá nem képezheti szakmai tanácsok és ajánlások alapját. A te felelősséged az is, hogy az abban olvasottakat hogyan értelmezed és hasznosítod. Az alkalmazás felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért a fejlesztő/üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal. Bármilyen kérdés, panasz esetén kérjük, hogy fordulj orvoshoz!

Tags: kell a dohány, elsősegélynyújtás, kelladohány, kell a dohány?.

Recently changed in this version

- Patikakeresőben hibajelző üzenet elhelyezése, ha nincs bekapcsolva a gps szolgáltatás
- Fotófeltöltés funkció javítás


Comments and ratings for Kell a dohány?

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!