Life

Life

FREE

(4 stars)

(13)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
"Life" er et effektivt redskab til dig, som gerne vil komme i bedre form, tabe dig,vedligeholde din vægt, få mere overskud, stoppe med at ryge eller blot leve sundere.

FEATURES:

- Aktivitetstracker / Auto-tracker: Lad mobilens sensorer tilføje dit aktivitetsmønster i løbet af dagen, med indstillinger der forbruger mindre batteri end konkurrende aktivitetstrackers.

- Kost modul: Skab oversigt over dit indtag af kalorier og madvarer. Opdag dit sammenhæng mellem aktivitet, forbrænding og de fødevarer der er i din kost.

- Motion: Få overblik over din aktivitet i løbet af dagen, og hvad det betyder for din kalorieforbrænding og dit velvære. Opnå bedre helbred og fitness gennem regelmæssig coaching.

- Rygstop: Opdag helbredsforbedringer og besparelser ved at skære ned eller stoppe med at ryge. Life guider dit forløb og skaber rum til at lade dig tage kontrol over cigaretterne.

- Velvære: Giv dig selv den optimale balance og hold styr på din udvikling i personlig velvære.

- Grupper/Social og meget mere: Life har moduler til at tage kontrol over de livsstilsændringer der passer til netop dine behov.

----

For mere information kontakt venligst:

Mobile Fitness A/S
Strandboulevarden 151, 2. sal
2100 København Ø.
Tel: +45 33 16 06 53
Email: info@mobilefitness.dk
www.mobilefitness.dk

Recently changed in this version

- Ny auto-tracker funktion, der gør det muligt automatisk at registrere din gang, løb og cykling ved at have din telefon i bukselommen og app’en kørende i baggrunden. Funktionen kan aktiveres i det nye modul i hovedmenuen.

- Brugeroprettelsen blevet opdateret, forbedret og forkortet.

- Se dine optjente bonusfelter (for udført motion). Kalorie- og gramangivelse for alle madvarer.

- Forbedringer og optimeringer samt fejlrettelser.

Tak for den gode og brugbare feedback!


Comments and ratings for Life

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!