Mindfulness Appen DKScreenshots

Description

SKANDINAVIENS MEST SOLGTE MINDFULNESS APP, NU PÅ DANSK MED BJARNE NYBO
MERE END 500 000 BRUGERE!!

Ønsker du mere nærvær i din hverdag og mindre stress i dit liv, men finder meditation svært tilgængeligt? Så er Mindfulness Appen lige noget for dig. Mindfulness Appen er et værktøj til at blive mere nærværende i hverdagen. Den hjælper dig med det, der er allersværest ved mindfulness, nemlig det at huske at være mindful.

______________________________________

KOMMENTARER FRA BRUGERE

”Jeg har gået på kursus i Mindfulness og jeg har prøvet mange guidede øvelser fra CD’er. Denne her app er super! En god stemme og gode funktioner. Jeg bruger den næsten hver dag.”

”Enkel, forståelig, smart, behagelig stemme og fleksibel. Den kan virkelig være det, der hjælper mig med meditere regelmæssigt.”

”Smart, enkel og behagelig. Fantastisk værktøj til både nybegyndere og mere erfarne. Den skulle alle ha’ i lommen. En rigtig god gave.”

”Smart design, behagelig app og så oppe i tiden.”
”Endelig en brugbar meditations app på dansk!”

______________________________________

KORT OM APPEN

* Ved at indstille påmindelser til tider og dage, som du selv vælger, vil du få en meddelelse, når det er tiden at meditere.
* Du kan vælge at blive guided af en stemme eller blot at sidde i stilhed med beroligende klokker, der ringer med forskellige intervaller
* Du kan vælge om du vil meditere i kort tid eller lang tid
* Du kan også vælge at indstille tiden til præcis den længde, du har behov for
* Endelig kan du indstille ”mindfulness meddelelser”, som popper op på valgte tidspunkter og hjælper dig til øget nærvær i nuet.

Med Mindfulness Appen kan du ”ringe dig selv op” på udvalgte tidspunkter og sikre, at du er nærværende og til stede.

Ud over de forudindstillede påmindelser, kan du naturligvis også begynde en meditation, ved at starte appen og vælge den meditation, du ønsker at lytte til, f.eks. hvis du har tid i bussen, på jobbet, i en kø eller bare ønsker at sidde og slappe af et øjeblik.

Alle gennemførte meditationer gemmes i statistikdelen, så du har mulighed for at følge med i hvordan din meditationspraksis udvikler sig over tid.

Mindfulness Appen indeholder:

* 4 guidede meditationer på 3, 5, 15 og 30 minutter
* 
4 stille meditationer med klokker på 3, 5, 15 og 30 minutter

* 1 guided bodyscan

* Mulighed for at indstille en personlig meditation, med eller uden indledning

* Mindfulness meddelelser

* Påmindelsesfunktion baseret på tid
* Statistik

Mindfulness Appen er for alle, der ønsker at blive mere nærværende i livet, både nybegyndere og mere erfarne brugere af meditation. Vi håber, at den vil berige din hverdag og hjælpe dig til mere nærvær, opmærksomhed og energi.

Tags: en app til mindfullness , mindfulness appen , mindfulness appen dk , mindfulness appen til

Users review

from 86 reviews

"Great"

7.6