SafeDrive

Download SafeDrive SafeDrive icon

SafeDrive

by: Aranea | 8 5

8 Users
rating

Screenshots

Description

This application is developed in English language and localized in Macedonian language too.
The application is intended for Macedonian market and abroad

Апликација за регистрирање на сообраќајни несреќи, како и известување преку SMS до соодветни броеви и повик до итните служби.

Tags: mail safedrive.ge , safedrive , safe drive , mail safedriveservices.com , facebook@safedrive.ge , safedrive pic , contact safedrive.ge

Users review

from 5 reviews

"Great"

8