SchaatsApp.nl - Voor natuurijsScreenshots

Description

De meest complete app voor op natuurijs. Meet en deel je routes, inclusief Nederlandstalige audiocoach, live-tracking en meer. Bekijk op de kaart waar je in de omgeving kunt schaatsen.

Met de gratis SchaatsApp.nl app meet je eenvoudig je schaatsroute op met je Android mobiel. Tijdens het schaatsen zie (en hoor) je direct je snelheid, de geschaatste afstand en route en het aantal verbruikte calorieën!

Na afloop van het schaatsen kun je je tijd direct online opslaan en delen via Facebook en Twitter. Op je SchaatsApp.nl profiel heb je een volledig overzicht van al je statistieken en prestaties.

*Nederlandstalige audiocoaching*

SchaatsApp.nl is de enige schaatsapp met Nederlandstalige audiocoaching. Tijdens het schaatsen krijg je elke kilometer (of minuut) een statusupdate te horen met je voortgang en snelheid.

*Twitter en Facebook integratie*

Aangezien je tijden op je SchaatsApp.nl profiel worden opgeslagen kun je gebruik maken van alle features hiervan. Zo kun je je tijden automatisch naar Facebook en/of Twitter publiceren.

Ook krijg je toegang tot vele interessante statistieken over je tijden en alle andere features van SchaatsApp.nl.

*Schaatsbanen*

Omdat deze app (als enige) helemaal op de Nederlands schaatsers is gericht kun je ook informatie vinden over alle schaatsbanen in Nederland. Zo kun je o.a. de reviewscore en tijden van andere schaatsers bekijken.

Keywords: schaatsen, toertochten, natuurijs, schaatstochten, schaatsprestaties, schaatstijden, gps, hartslagmeter.

LET OP: deze app is _alleen_ voor natuurijs bedoeld! Op een ijsbaan zal de afstand helaas *niet* goed kloppen. Dit komt doordat de GPS in je mobiel heel slecht kleine rondjes kan meten en daardoor zal een groot verschil in afstand ontstaan. Voor schaatsen op de ijsbaan kun je wel je tijden handmatig via de website/app toevoegen. Of nog beter: gebruik maken van een MyLaps transponder chip en deze op je profiel importeren.

Tags: schaatsen gps , schaats , schaats apps , schaatsroute vastleggen google , tmeeter. be

Users review

from 53 reviews

"Great"

8.6