Start to RunScreenshots

Description

Wil je ook beginnen met hardlopen? Dat is Start to Run iets voor jou! De Start to Run app is eenvoudig in het gebruik. Je kunt via de GPS-functie van je smartphone tijdens het lopen gemakkelijk je looproute en snelheid meten.

Maar er is meer: de Start to Run App beschikt ook over de Running Coach© trainingen. Dit zijn trainingen met een verantwoorde audio ondersteuning van Renate Wennemars waarmee in 6 weken toe traint naar 20 minuten hardlopen. Geen gedoe met het uitprinten van trainingschema’s of ingewikkelde loopadviezen, maar eenvoudig via je koptelefoon van je smartphone. Op de beat van je eigen geselecteerde playlist krijg je om de zoveel minuten te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter, Renate laat het je weten!

De hardloopschema’s zijn gemaakt door Rob Veer, trainer van hardlopers en triatleten op beginnend en internationaal topniveau.

Start to Run clinics
Gezellig, leuk, sportief en met ‘medebeginners’ ga je samen over die drempel heen. Start to Run wordt gegeven op ruim 125 verschillende locaties verspreid over Nederland. Op zes zaterdagochtenden om 09.30 uur krijg je training van gekwalificeerde trainers op de mooiste plekken in jouw omgeving. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zes weken ben je in staat om 20 minuten (ca. 3 kilometer) aan één stuk hard te lopen. 'Ik wist niet dat ik dit in me had’ is een veel gehoorde reactie. Start to Run is het beste begin van je weekend. Je krijgt conditie en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel.

Start to Run bestaat uit 6 professionele trainingen onder begeleiding van een professionele coach, waardoor je in staat zult zijn ongeveer 3 kilometer hard te lopen (20-25 minuten)

Start to Run is al bijna tien jaar een succesvolle manier om te beginnen met hardlopen. Wist je dat Start to Run 2012 een deelnemersrecord had met 8500 lopers, dat zij als rapportcijfer een dikke 8 aan Start to Run gaven!

Meer informatie: www.starttorun.nl.

Features:
-Running Coach© - Start to Run trainingsschema.
-Statistieken
-Settings
-Delen via Facebook en Twitter

Features alleen voor de iPhone:
-Live GPS tracking
-Meten van afstand, snelheid en verbrande calorieën

Gebruik van de GPS kan de accuduur aanzienlijke verminderen.

Tags: start to run , get running , free aps start to run , start to run free voor beginners op , beginnen met hardlopen renate wennemars , renate wennemars , start to run voor smarthphone , apps om te joggen appszoom , kilometerregistratie wandelen

Users review

from 214 reviews

"Good"

6.2