Træn med forsvaret

Træn med forsvaret

FREE

(2 stars)

(752)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Træn med forsvaret er et nyt træningsprogram for alle, der vil være i god form. Med app’en kan du træne efter individuelt tilrettelagt program med de professionelle principper, som forsvaret selv benytter til folk, der har brug for at opnå en ekstraordinært god form. Uanset om du allerede er i god form, eller du starter helt forfra, hjælper app’en dig videre, med udgangspunkt i din nuværende form. De gennemprøvede træningsformer sikrer, at du øger din udholdenhed, din styrke og din kondition til et højt niveau – samtidig med at restitutionshastigheden øges.

Med app’en kan du:

Teste din fysik ved hjælp af konditest og coretest:
- Bib-test
- 12-minutters test
- 8 Core testøvelser

Få dit personligt tilrettelagte 8-ugers træningsprogram. Programmet laves ud fra de resultater, din fysiske test viser.

Du kan vælge mellem forskellige 8-ugers standardiserede træningsprogrammer, inddelt i forskellige sværhedsgrader og kondityper som f.eks. intervalløb, fartleg og almindeligt løb;
- Kondiprogrammer
- Coreprogrammer
- Mixprogrammer med fokus på både kondi- og Coreøvelser.

Du kan vælge mellem mere end 100 øvelser fra øvelsesbiblioteket i kategorierne:
- Konditræning
- Coretræning
- Styrketræning
- Cirkletræning

Forsvarets Sundhedstjeneste, Center For Idræt, står bag det idrætsfaglige indhold i app’en Træn med forsvaret. Center For Idræt har udviklet retningslinjerne for de fysiske tests, der bliver anvendt ved optagelsesprøverne på forsvarets uddannelser. De står også for de træningsprogrammer, der indgår i soldaternes fysiske uddannelse.

App’en hjælper dig med at bygge din form op i dit eget tempo, ansvarligt og effektivt og med udgangspunkt i din egen grundform. Princippet er at forbedre din fysik på de områder, hvor du er svagest, sådan at du minimerer risikoen for overbelastningsskader.

Forsvaret påtager sig intet ansvar for brugernes anvendelse af app’en. Forsvaret kan heller ikke holdes ansvarlig for skader opstået i forbindelse med træningen, f.eks. som følge af uhensigtsmæssig træning. Forsvaret anbefaler at personer, der anvender app’ens træningsprogrammer skal være fyldt 16 år.

Tags: træn med forsvaret, hvor mange s har træn med forsvaret.

Recently changed in this version

Opdateringen indeholder:

- Kategorisering af testøvelser i core- og konditest i øvelsesbiblioteket
- diverse fejlrettelser


Comments and ratings for Træn med forsvaret
 • (38 stars)

  by Eynea Pond on 15/01/2015

  But I'm just not in on the video access rights nor the need for an account to get a personal program

 • (38 stars)

  by Frederik Hansen on 08/12/2014

  Min telefon siger "Failed to install on SD Card or phone)

 • (38 stars)

  by Jannik Rasmussen on 09/06/2014

  Appen crasher hver gang man går ind i 12 minutters testen. Så det er umuligt at få appen til at lave et personligt program til en. Ellers en god ide. Efter opdateringen crasher appen stadig samme sted. Håber ikke I sidder og programmer på forsvarets computerer, ellers er vi sgu på røven når kineserne kommer! Edit igen: Min tilføjelse blev lavet efter jeres opdatering 6. Juni. Og app'en crasher sta

 • (38 stars)

  by Morten Eeg Ejrnæs Nielsen on 06/10/2013

  Den lader ikke til at vil lade mig udfylde mine egenskaber. Jeg kan kun være en 15 årig mand på 140 cm og 40 kg

 • (38 stars)

  by Asbjørn Mejlvang on 28/07/2013

  Dumt at man skal oplyse så mange oplysninger. Derudover kunne jeg ikke blive andet end en mand på 15 år, 140 cm og 40 kg. Jeres rullemenu virker ikke på nexus 4.

 • (38 stars)

  by Henrik Bøgh on 26/06/2013

  Super god ide og jeg havde faktisk set frem til at prøve app'en, selv om jeg allerede er ansat i Forsvaret, og måske ikke ligefrem en del af målgruppen. Desværre virker den ikke på Samsung Galaxy SII (Android 4.1.2) og så kan det jo være lige meget... Appen kommer fint nok igang, men når jeg skal oprette en bruger, er tastaturet i vejen og jeg kan ikke vælge 'Gem info' - og så kommer man ikke vide