Zwanger en EtenScreenshots

Description

Wat is Zwanger & Eten?
Vrouwen die zwanger zijn twijfelen regelmatig of ze bepaalde ingrediënten wel of niet mogen eten. En dat is erg logisch! Want je moet met best veel producten en gerechten rekening houden. De Zwanger & Eten App is ontwikkeld om alle vragen over voeding en ingrediënten tijdens de zwangerschap te beantwoorden. Met de App krijg je advies over wat wel of niet gegeten en gedronken mag worden tijdens de zwangerschap.

Hoe werkt het?
Vul het ingrediënt in waarvan je het wilt weten en krijg direct antwoord. Alle ingrediënten zijn voorzien van kleur, waarbij het direct zichtbaar is of deze wel of niet wordt afgeraden om te eten. Wanneer je geïnteresseerd bent in de onderbouwing kun je simpelweg door erop te klikken meer informatie krijgen. Zo maak je nooit de fout door iets te eten wat je eigenlijk niet zou moeten doen. En voor partners van zwangere vrouwen is het ook super handig. Nooit meer verkeerde ingrediënten mee naar huis nemen...

Onze experts
Zwanger & Eten bevat meer dan 1.000 ingrediënten en is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld door een team van zwangerschapexperts. Gezamenlijk hebben we een zo compleet mogelijke lijst gemaakt van alle ingrediënten die je kunt eten of drinken en vervolgens getoetst of dit verantwoord is om te nuttigen tijdens de zwangerschap. Aan de App hebben meegewerkt:
- 1 professor hoofd gynaecologie in medisch ziekenhuis
- 2 verloskundigen
- 1 voedingsdeskundige
- 1 diëtiste
- een kaasexpert
- 15 moeders

Compleet overzicht
De Zwanger & Eten App geeft een compleet overzicht van ingrediënten die aangeboden worden in winkels en restaurants. Natuurlijk zijn er ingrediënten waar onze experts qua mening over verschillen. Daarom hebben we geprobeerd om elk ingrediënt van een goed onderbouwd advies te voorzien, zonder dat we de gebruiker het idee geven dat zij in een encyclopedie zit te bladeren.

Download de App dus nu snel!

Wil je contact met ons? Mail ons dan via info@zwangereneten.nl

Tags: zwanger en , zwanger en eten , zwanger eten apk , zwanger eten , zwanger en eten apk , zwanger en eten .apk , zwanger & eten .apk , zwangerschap eten en drinken lijst

Users review

from 12 reviews

"Good"

5.6