Blåskjell

Blåskjell

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Blåskjellvarsel fra Mattilsynet er et tilbud til deg som ønsker å plukke blåskjell til eget bruk. Blåskjellvarselet hjelper deg å sjekke om det er trygt å spise blåskjell fra ditt distrikt.
Mattilsynet publiserer blåskjellvarsel hver fredag innen kl. 15.00.

KART
Kartet har en sentral plass og forteller deg hvor du er, og hvor nærmeste målested er i forhold til din plassering. Du kan navigere deg rundt i kartet, og finne varsel fra alle målesteder langs hele Norges kyststripe. Trykker du på en av målingene, vil du få detaljert informasjon om det enkelte varselet.

LISTE
Listen viser målestedene sortert etter regioner.

TIPS
Tipsene gir nyttig informasjon om blåskjell og blåskjellplukking.

Vi har dessverre ikke mulighet til å lese og svare på kommentarer i Google Play. Send derfor tilbakemeldinger om ønsker eller feil/mangler til support@shortcut.no

Tags: blåskjell.

Comments and ratings for Blåskjell
 • (62 stars)

  by Mark Meggyesy on 23/02/2014

  Easy to use, and much more convenient than calling them every weekend. It would be nice if they tested in the winter, though.

 • (62 stars)

  by A Google User on 07/08/2012

  Appen er bra, men når skal folk lære seg att blåskjell og o-skjell skal plukkes om vinteren? Da er blåskjell best på smak og der finnes ingen miljøgifter. Hjerteskjell og andre skjell som lever i sanden er derimot best på sommeren.

 • (62 stars)

  by kimme on 23/07/2012

  Meget hendig hvis du plukker blåskjell, men et stort aber er at Nord-Troms (Nordreisa) er det mest nordlige punktet som er målt pr. idag og Finnmark er ikke med i listen i det hele tatt...

 • (62 stars)

  by Marius on 06/07/2012

  Stort potensial