Farmaciile DONA

Farmaciile DONA

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
In anul 1993 a fost deschisa prima farmacie din actuala retea Farmaciile DONA, care insumeaza astazi peste 200 de puncte de lucru.

Principalul nostru obiectiv a fost si este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de pacienti ce trec pragul farmaciilor noastre lunar.

Am ajuns aici pentru ca am tinut sa ne respectam deviza, aceea de a va conduce pe "Drumul spre Sanatate!". Consideram ca forta noastra consta in faptul ca am vrut, si dumneavoastra veti decide daca am reusit, sa fim tot timpul aproape de oameni.

Poate unii dintre dumneavoastra sunt mirati cand intra in farmacie si gasesc produse pe care le asociaza altor tipuri de magazine. In acest sens CONCEPTUL DE FARMACIE pe care il promovam are mai multe componente. Consideram ca un om sanatos este, conform clasicei devize "mens sana in corporae sano" un om care are grija de corpul sau atat la interior, cat si la exterior. De aceea veti gasi in Farmaciile DONA, pe langa "clasicele" medicamente (peste 7000 la numar), o serie intreaga de alte produse dintr-o gama larga de cosmetice, dermato-cosmetice, articole pentru copii, produse dietetice, suplimente nutritive, articole tehnico-sanitare etc.

Un aspect primordial in relatia cu dumneavoastra il reprezinta atitudinea si comportamentul "ghizilor" nostri din linia intai: farmacistii, asistentii de farmacie si consilierii cosmetici care va pot oferi noutatile in domeniu de care aveti nevoie. In conditiile in care aspiram si ne straduim din ce in ce mai mult sa traim dupa standardele Uniunii Europene, este vital sa intelegem ca existenta unor calitati sau abilitati profesionale nu este suficienta daca nu sunt dublate de condescendenta si politete fata de cei ce ne-au ales sa isi spuna pasul.

Credem ca noi am inteles aceasta idee si punerea ei in practica a devenit unul dintre punctele noastre forte.

Nu consideram ca suntem inventatorii rotii, dar o putem face sa aiba un traseu mai lin pe "Drumul spre Sanatate!".

Farmaciile DONA in cateva cuvinte:
- Societate pe actiunicapital integral romanesc
- Anul infiintarii1992
- Angajatipeste 1500
- Clienti peste 900.000 / luna

Comments and ratings for Farmaciile DONA

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!