Forbrukerrådet Hormonsjekk

Forbrukerrådet Hormonsjekk

FREE

(3 stars)

(256)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Hormonsjekk fra Forbrukerrådet hjelper deg å sjekke om kosmetikk- og kroppspleieprodukter inneholder hormonforstyrrende kjemikalier. Oppdager du produkter som inneholder disse stoffene, kan du advare vennene dine mot produktene.

Det er fremdeles produkter der ute som ikke er registrert og her trenger vi din hjelp. Finner du produkter som ikke er i basen kan du enkelt registrere dem slik at vi får kartlagt så mange produkter som mulig.

Produktene i denne applikasjonen er ikke ulovlige å omsette i Norge og norske helsemyndigheter anser ikke de 17 stoffene som helseskadelige i de mengder de tillates brukt i kosmetikk. Forbrukerrådet, derimot, jobber for en strengere regulering av hormonforstyrrende stoffer i forbrukerprodukter med utgangspunkt i et føre-var-prinsipp. Vi mener forbrukerne skal ha mulighet til å velge bort stoffer som er dokumentert skadelige på dyr og stoffer som over tid og i kombinasjon med andre stoffer kan vise seg å være skadelige også for mennesker, slik stadig flere forskere frykter.

Tags: hormonsjekk app chess, forbrukerrådets, hormonsjekk, topp, hormonsjekk scanner ikke.

Recently changed in this version

◼ Appen har blitt oppdatert med Forbrukerrådets nye logo


Comments and ratings for Forbrukerrådet Hormonsjekk
 • (45 stars)

  by Lars Fosdal on 22/04/2014

  Scanner er veldig sær. Enig i at den burde bruke default scanner tjeneste, før den innebygde.

 • (45 stars)

  by Gjermund Jensvoll on 19/03/2014

  Alle andre strekkodelesere jeg har prøvd på samme mobil fungerer utmerket. Hadde vært uendelig mye bedre om hormonappen gav deg et valg på hvilken strekkodeleser-app man ønsker å bruke, framfor å tvinge deg til å bruke den innebygde som ikke leser en dritt..

 • (45 stars)

  by Lasse Malmskov on 07/09/2013

  Does not work.

 • (45 stars)

  by Marilin Gröön on 10/03/2013

  M