Lectia de Prim Ajutor

Lectia de Prim Ajutor

FREE

(4 stars)

(120)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
In scolile sau gradinitele din Romania, copiii si elevii nu invata cum sa acorde primul ajutor intr-o situatie de urgenta, iar cursuri pe aceasta tema sunt destul de putine si foarte putini romani au acces la ele. Astfel, multi romani nu stiu ce trebuie sa faca atunci cand se afla intr-o situatie limita. Doar in anul 2010, peste 1.000.000 de persoane au solicitat la 112 ajutor medical de urgenta. Cei mai multi dintre cei care au sunat la 112 nu au stiut ce sa comunice operatorilor sau cum sa procedeze in cazul unei persoane care are nevoie de ajutor pana la sosirea salvatorilor.

Astfel, Asociatia MaiMultVerde, in parteneriat cu SMURD si ING Asigurari de Viata a realizat Lectia de prim ajutor, un program de preventie si educatie care ofera solutii la situatiile de urgenta cele mai frecvente. Programul include emisiunea Lectia de prim ajutor, site-ul www.lectiadeprimajutor.ro si aplicatii pentru smartphone, primele de acest gen din Romania.

Programul este sustinut public de Raed Arafat, fondatorul SMURD si de numeroase alte personalitati. In semn de multumire pentru acest sprijin, ING Asigurari de Viata a decis sa doneze catre SMURD 1 Euro pentru fiecare descarcare a aplicatiei.

Tags: lectia de prim ajutor.

Recently changed in this version

O data cu lansarea noii versiuni a site-ului www.lectiadeprimajutor.ro a fost modificata intreaga interfata a aplicatiei.


Comments and ratings for Lectia de Prim Ajutor
 • (67 stars)

  by Pompilia Buzatu on 27/09/2014

  I still hope I'll never need it. :)

 • (67 stars)

  by Andrei Mircea on 10/05/2014

  Descărcarea datelor se oprește la 35 %. Asta însemnând că fără net pa date. Nu recomand aplicația deocamdată.

 • (67 stars)

  by Bogdan Mardare on 22/04/2013

  Bun pe galaxy note 2

 • (67 stars)

  by Hatu VALLI on 03/03/2013

  si mai trebuie lucrat ...un video sau ceva schitzat .. ar fi dragut ..

 • (67 stars)

  by Mihai Turtureanu on 22/12/2012

  Dupa cum au scris si altii: - necesita internet - in caz de urgenta rugati victima sa nu moara pana se conecteaza 3G-ul - butonul Back te scoate din aplicatie, chiar daca ai vreo, de exemplu, sa te intorci la meniul principal...