Looptijden.nl GPS hardloop-app

Looptijden.nl GPS hardloop-app

FREE

(1 stars)

(4K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Met de gratis Looptijden.nl app (tot 'sport app van het jaar' verkozen!) kun je heel eenvoudig je hardlooproute opnemen op je Android mobiel. Tijdens het hardlopen zie (en hoor) je direct je snelheid, de gelopen afstand en route en het aantal verbruikte calorieën!

Belangrijkste features: actueel weerbericht, Nederlandstalige audiocoaching, hardloopschema's, live-tracking, trainingsdoelen, ghost-running, levels, ondersteuning voor hartslagmeter, tegelcoaching en Twitter en Facebook integratie.

De basisfuncties in de app zijn gratis. Een aantal extra fucnties maken onderdeel uit van het betaalde Plus Pakket. Dit zijn o.a. ghost-running. trainingsdoelen en live-tracking. Meten en delen van de route is gratis, evenals Nederlandstalige audiocoaching bij elke kilometer- of minuutdoorkomt.

*Nederlandstalige audiocoaching*
Looptijden.nl is de enige hardloopapp ter wereld met Nederlandstalige audiocoaching. Tijdens het hardlopen krijg je elke kilometer (of minuut) een statusupdate te horen met je voortgang en snelheid.

*Intervaltrainingen en hardloopschema's*
Via de website van Looptijden.nl kun je zelf je eigen intervaltrainingen samenstellen of een hardloopschema volgen. Vervolgens kun je via de app gebruik maken van audiocoaching om de oefeningen uit te voeren. Zie http://www.looptijden.nl/shop/store/hardloopschemas voor meer informatie.

*Tegelcoaching (in het Plus Pakket)*
Met behulp van de tegelcoaching optie krijg je tijdens je training al je voortgang in het Hardloopspel te horen. Je hoort je virtuele vorderingen in het tegelklassement en je krijgt ook een seintje wanneer je een nieuwe tegel ingaat.

*Trainingsdoelen en ghost-running (in het Plus Pakket)*
Stel je doel in en de app coacht je er naar toe! Kies voor je gewenst tijd, afstand, calorieën, snelheid, hartslagzone of de combinatie van afstand en tijd en de audiocoach helpt je om je doel te halen!

Met ghost-running kun je een vorige tijd van jezelf of een vriend selecteren en het hier vervolgens tegenop nemen. Je ziet een spookje op de kaart verplaatsen waar je zou moeten zijn. Kun jij het spookje voorblijven?

*Live-tracking (in het Plus Pakket)*
Laat vrienden, kennissen en familie rechtstreeks met je meekijken en je aanmoedigen tijdens het hardlopen. Ze kunnen je via Facebook en Twitter aanmoedigen en zodra je een aanmoediging ontvangen hebt zal de audiocoach je hiervan op de hoogte stellen.

*Hartslagmeter*
Koppel de Polar Bluetooth (smart) hartslagmeter aan deze app en meet eenvoudig je hartslag. Na afloop kun je een uitgebreide analyse van je hartslag terugzien via de website. Inclusief onderverdeling in hartslagzones. Bestel de bijbehorende Polar Bluetooth hartslagband via de webshop. Zie http://www.looptijden.nl/shop/store/polar-hartslagband voor alle details.

*Uitgebreide wedstrijd- en winkelinformatie*
Omdat deze app (als enige) helemaal op de Nederlands hardlopers is gericht kun je ook uitgebreide wedstrijdinformatie vinden voor wedstrijden welke binnenkort plaatsvinden.

Ook bevat de app een handig overzicht van alle hardloopwinkels en -schoenen in Nederland. Zo weet je precies waar je terecht kunt voor goed advies over hardloopschoenen en kleding.

*Over GPS ontvangst*
Deze app maakt gebruik van de GPS in je mobiel. De nauwkeurigheid van de meting is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van de GPS in je mobiel. Draag je mobiel altijd in een schouderband met de ontvanger naar boven en zorg dat je eventuele task killers / managers uit hebt staan.

*Support*
Heb je een vraag of een opmerking. Plaats deze NIET in een review, hier kunnen we niet op reageren. Neem daarentgen gerust contact op via de support opties op de website: www.looptijden.nl/support

Tevreden over de Looptijden.nl app? Plaats een review, elke review helpt ons om de app verder te verbeteren!

Tags: looptijden, hardloop widget html, paarden hartslagmeter, hardloopschema gratis, apps hardlopen routes, hartslagmeter, profiel code looptijden, robin lindeman hardloop, geluid polar bluetooth hartslagmeter, app hardloop instructies.

Recently changed in this version

In 6.5:
* Dolf Jansen als audiocoach! (onderdeel Plus Pakket)
* Verbeterde foutcorrectie bij slecht GPS signaal
* In 6.5.1: backup opslaan knop is nu ook op kleine schermen weer zichtbaar
* In 6.5.2: auto pauze functie bug opgelost
* In 6.5.2: hartslagzones worden weer getoond en uitgesproken

In 6.0:
* Nieuwe audiocoach Cindy
* Tegelcoaching voor real-time update van je virtuele voortgang in het Hardloopspel
* Schoenenzoeker met het overzicht van alle hardloopschoenen in Nederland


Comments and ratings for Looptijden.nl GPS hardloop-app
 • (16 stars)

  by benjamin hoogvliet on 01/11/2014

  Bij starten alleen maar flikkerend scherm beetje jammer.

 • (16 stars)

  by stoller haugen on 08/10/2014

  No English

 • (16 stars)

  by Nl Verhoef on 24/09/2014

  ..... Bij aanvang aangeven welke sport IK ga domen (hardlopen of fietsen). Als ik ga fietsen wordt de tijd soms al mee genomen in hardloopspel voor ik dat (op de PC) heb kunnen aanpassen. En alleen daarvoor ga ik echt de fiets tijden app ook nog apart installeren. Maak van die apps gewoon 1 app.

 • (16 stars)

  by Frans Hommes on 26/01/2014

  Gps lock on Samsung S4 yakes 20 minutes

 • (16 stars)

  by Tonny Verhoef on 13/10/2013

  De mogelijkheden zonder internet zijn nul. Ik mis echt de mogelijkheid van echt offline gebuik. Zonder internet kan je geen gegevens terug kijken en je kan maar 1 run bewaren als je geen internet hebt. Na een run is het druk op het datanet zodat een upload niet in 1x lukt. Als je niet goed oplet en je blijft op het scherm klikken start je makkelijk een nieuwe meting ipv dat je opnieuw probeert je

 • (16 stars)

  by Robin Lindeman on 05/08/2013

  Makkelijk in gebruik en verschillende opties voor loopbegeleiding. Zowel simpele tijdmeting als het invoeren van trainingsdoelen is mogelijk. En elke training kan desgewenst opgeslagen worden.

 • (16 stars)

  by Alex van Breemen on 08/04/2013

  Het is een goede app. die wij gebruiken voor het bijhouden van onze snelheid te paard. Je leest het goed. TE PAARD. Ik doe aan endurance en daar is het van cruciaal belang te weten wat je snelheid is en wat achteraf je gemiddelde snelheid is. Als er een aparte app komt voor ons enduranceruiters krijg je van velen een dikke 10!