Slim Koken

Slim Koken

FREE

(2 stars)

(159)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Met de Slim Koken-app van het Voedingscentrum geniet je van lekker eten én bespaar je geld. Hoe dat werkt? Met deze app kook je precies op maat. Je krijgt bovendien slimme koop- en bewaartips.

Wat kook jij? Een Spaanse kipschotel of Ajam Ati boontjes? Zoek en vind lekkere recepten, sla ze op in je kookboek, maak een boodschappenlijstje en deel je tips en foto’s met andere gebruikers.

Geld verdienen met gratis app!
De Slim Koken-app is ook een hulpmiddel om voedselverspilling te voorkomen. We gooien namelijk jaarlijks, per persoon € 150,00 aan eten weg. Zoek op ingrediënt om iets lekkers met een kliekje te maken. Of kijk in de alfabetische lijst met bewaartips om bijvoorbeeld te zien of je die aardappelsalade in de koelkast nog kunt eten.

20% Nederlanders kookt dagelijks voor de afvalbak
Jaarlijks gooien we per persoon gemiddeld € 135,00 euro aan eten weg. Een derde van het eten dat we weggooien zijn maaltijdresten. 20% van de mensen schuift dagelijks prima eten van het bord in de afvalbak. 14 procent van de Nederlanders kookt steevast te veel pasta, rijst en aardappels.
De app is naast een lekker, mobiel kookboek ook een hulpmiddel voor mensen die willen stoppen met deze verspilling. Je krijgt koop-, kook- en bewaartips. Doordat je precies kunt aangeven wie mee-eten en hoe oud ze zijn, kook je niet snel te veel.

Tags: slimkoken, ucontrol gewicht, slim koken, koken, slim koken app demo.

Recently changed in this version

Onlangs heeft een gebruikersonderzoek plaatsgevonden. Op basis van deze resultaten is de app verbeterd zodat deze nog gebruiksvriendelijker is.
Tevens zijn een aantal kleine bugs opgelost. Het is nu nog gemakkelijker om recepten te zoeken die aansluiten bij jouw voorkeuren.


Comments and ratings for Slim Koken

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!