Strandklar

Strandklar

FREE

(4 stars)

(28)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
STRANDKLAR hjælper dig med at tilkalde hjælp, når der sker en badeulykke.

Hvis der sker en ulykke på stranden, er det ofte svært at beskrive præcis, hvor ulykken er sket. Rådet For Større Badesikkerhed har udarbejdet applikationen STRANDKLAR, som er i stand til at give dig en nøjagtig position på, hvor du befinder dig via gps-koordinater, så redningsmandskabet hurtigere kan komme frem til et rette sted. Hurtig og præcis udrykning er vigtig, da dette kan betyde en forskel på liv eller død.

I løbet af de næste par år vil alle strande i Danmark have et strandnummer, men en stor del har det allerede. Det er dette strandnummer, du skal oplyse til alarmcentralen, hvis uheldet er ude. Denne applikation er i stand til præcist at oplyse, hvor du befinder dig, og hvilket strandnummer, der er gældende for dig. De steder, hvor strandnumret endnu ikke er placeret, oplyses gps-koordinaterne til alarmcentralen. Disse er nok til, at udrykningsmandskabet hurtigt og effektivt kan finde frem til det rette sted.

Yderligere indeholder STRANDKLAR nyttig information til en tur på stranden.
Hvad skal du eksempelvis gøre, hvis:

- Du har skåret dig i foden
- Du er blevet brændt af en brandmand
- Du ser en bevidstløs person
- Du har fået hedeslag
- og meget mere

STRANDKLAR er en applikation, som altid bør medbringes på en tur til stranden. Den kan fungere som en livredder i lommeformat.

App'en har kun brug for internet forbindelse hvis den skal hente googlemaps. Ellers er det kun nødvendigt med GPS forbindelse for at strandnummeret kan vises.

Recently changed in this version

Opdaterede Strandnumre 30/06/2014


Comments and ratings for Strandklar

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!