100 genezingScreenshots

Description

"100 genezing" verzamelt 100 Bijbelverzen gericht op het presenteren hoe God

toont Zijn sympathie voor ons
inspireren ons, en
geneest ons
als we ziek zijn.

U moet zich ervan bewust dat direct na Adam en Eva zondigden, ziekte is geworden onze bron van pijnloos en altijd verzwakken ons vlees. Echter, we niet moeten worden ingedrukt, de hulp van onze hemelse Vader altijd met ons mee. Going through every page of the Bible, we could see how our seniors experienced the gracefulness and righteousness of our Lord when their bodies were weak. Het doorlopen van elke pagina van de Bijbel, konden we zien hoe onze senioren de gratie en de gerechtigheid van onze Heer ervaren toen hun lichamen werden zwak.

Om u te helpen te laten inspireren door de Schrift, hebben wij opgenomen de ene foto naar elk vers.

"genezing 100" heeft opgenomen de volgende kenmerken:

Neem je gedachten
Tijdens het lezen van een bijbel vers, kunnen er associaties, gedachten, waardering, gevoel ... vervoering in je geest, maar een klik verwijderd te noteren dit vorige moment.
Deel het via e-mail
Met een klik, wordt uw gedachte of het vers gelezen worden automatisch de inhoud van een e-mail, je kon je geest onmiddellijk te delen met anderen.
Bookmark uw passie
Met een klik, bladwijzer uw gunstige vers om zo het terughalen daarvan te vergemakkelijken in de toekomst voor de revitalisering van je geest.
Haal uw doelgroep gezocht
"genezing 100" vindt u de verzen ingesloten met uw doelgroep zin of woorden invoeren en krijgen ze aandacht

Tags: bijbelverzen genezing