Имен ден

Имен ден

FREE

(2 stars)

(293)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Имен ден for Android screenshot
View bigger - Имен ден for Android screenshot
View bigger - Имен ден for Android screenshot
Никога вече не пропускайте именните дни на вашите приятели! Имен ден съдържа листа на всички български имена и именни дни.
Получавате:
- Уиджет, който показва следващият имен ден, кои имена и кои от вашите контакти празнуват.
- Календар, който съдържа всички именни дни, както и именните дни на вашите контакти.
- Списък с на контактите ви, който ви показва колко време остава до именния им ден.
- Нотификации за именни дни на контакти.
- Нотификации за рожденни дни на контакти.
- Допълнителна информация за именни дни по църковния календар.
- Търсене за имен ден по име.
За да може имен ден да ви напомня за именните дни вашите контакти, първо трябва да изпълните командата "Намери контакти" от менюто. Програмата ще претърси всичките ви контакти и ще се опитва да разпознае първото име. Алгоритмът, който използваме е хитър - той ще претърси всичките асоциирани акаунти (като facebook, twitter) и може да разпознае имената дори да са написани малко по-различно и на латиница. Ако все пак търсенето не успее да намери името или намери грешно име, не се безпокойте: винаги можете ръчно да задавате и променяте името на даден контакт като задържите върху него.

Безплатно?
Имен ден е и ще остане напълно безплатно приложение. To се финансира чрез реклами. Ако рекламите ви дразнят и сте готови да заплатите символична сума за Имен ден, пишете ни email и може да добавим и платена версия без реклами.
Важно:
Имен ден в момента се разработва. Ние работим усърдно да ви доставим висококачествен продукт. За съжаление, на пазара има стотици aндроид телефони, всеки от тях с различна конфигурация, и ние не сме в състояние да тестваме Имен ден на всички възможни. Ако използвате функциите свързани с вашите контакти, ви препоръчваме преди това да си направите копие. QaiWare не носи отговорност за каквито и да е загуби, причинени при използването на програмата.
Ако намерите грешки в базата от именни дни или в самата програма моля не пишете коментар, а се свържете с нас на email адреса ни. Ако програмата "забива" ("Force close") ние автоматично ще получим грешката и ще се опитаме да я отстраним в следващи версии.
Благодарим ви, че избрахте Имен ден и QaiWare!

Tags: programa za imeni dni, програма за именни дни, за съжаление приложението спря, всички именни дни, списък на имените дни в православния календар, имен ден андроид, програма за именни и рожденни дни с информация от фейс, имен ден html code, андроид имени дни и рожденни дни.

Recently changed in this version

Версия 2.0.2: Премахнати са push-рекламите.


Comments and ratings for Имен ден
 • (38 stars)

  by Иво Недев on 02/10/2013

  Аз се чудех коя шитня ми слага реклами в статус бара... Трия веднага, язък беше хубаво приложение

 • (38 stars)

  by Hristo Hristov on 10/05/2013

  Настройката за час на известията не работи. За 1 ден над 10 пъти ми се пусна известието, при положение, че е настроен веднъж дневно. Lenovo A2107, android 4.0.3

 • (38 stars)

  by Dimitar Kadrinski on 15/04/2013

  Спам!!!!!!!!!!!!!????

 • (38 stars)

  by Toni Kova on 26/03/2013

  Ne iskam air push! Uninstal.

 • (38 stars)

  by Stanislav Ivanov on 24/03/2013

  Инсталира спам приложение