Дормео Соновник

Дормео Соновник

FREE

(3 stars)

(197)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
- Повеќе од 5.000 поими и симболи со 20.000 различни значења, со кои ќе ги протолкувате вашите соништа
- Дневник на соништа во кој можете да запишувате сè што сонувате
- Напредно аutocomplete пребарување
- Листа на омилени соништа
- Споделување на социјалните мрежи...

Симболите се јазикот на соништата. Симболот може да претстави чувство или идеја и често има многу подлабоко и појасно значење отколку што еден збор може да пренесе. Во исто време, овие симболи можат да ве остават збунети и во недоумица, кога ќе се запрашате на што се однесувал сонот.

Способноста за интерпретација на сопствените соништа е моќна алатка. Анализирајќи ги соништата, можете многу да научите за своите длабоки тајни и скриени чувства. Никој не е поголем експерт за интерпретација на вашите соништа од вас самите. Вие се познавате најдобро.

За полесна навигација низ светот на соништата, ви нудиме интерпретација на повеќе од 5.000 поими и симболи, со 20.000 различни значења. Секако, тие не се финалниот суд при интерпретациајта на вашите соништа, но сигурно ќе ве инспирираат да продолжите со истражување и ќе ви дадат почетна точка од која ќе можете да го започнете патешествието во потсвесното.

Секој детаљ, дури и најситниот елемент во сонот е важен и мора да се земе предвид при анализата. Секој симбол претставува чувство, расположение, спомен или нешто друго што потекнува од вашата потсвест.

Внимателно разгледувајте ги ликовите, животните, предметите, местата, емоциите, па дури и боите и бројките претставени во вашите соништа. Дури и најтривијалните симболи можат да се покажат како значајни. Овој речник на соништа, заедно со вашите искуства, спомени и околности; ќе ви послужи како водич низ персонализираната интерпретација со подлабоко значење. Со вежбање, ќе можете подобро да ги разберете загадочните пораки кои соништата се обидуваат да ви ги соопштат.

Тогаш, што чекате? Подгответе се да откриете што кријат вашите соништа!

----------------

Оваа апликација е наменета единствено за забава. Нејзината намена не е да дијагностицира и лечи какви било медицински или друг вид проблеми.

Клучни зборови: Dormeo Sonovnik, Sonovnik, Дормео Соновник, Дормео, Dormeo

Tags: dormeo sonovnik, sonovnik dormeo, дормео соновник, dormeosonovnik, Соновник.

Recently changed in this version

Апликацијата е прилагодена и за Android 4.2


Comments and ratings for Дормео Соновник
 • (40 stars)

  by Kristina Stojceva on 12/03/2014

  Sekoja cest objasnuvanjata za poimite se detalni i obemni :)

 • (40 stars)

  by Sofija Kovacovska on 10/01/2014

  Really thorough and detailed!

 • (40 stars)

  by Dragan Petrovski on 02/11/2013

  Вереницата го користи и се и погодува. И доста опширно е. Браво

 • (40 stars)

  by Ненад Начковски on 31/10/2013

  Секоја чест, одличен соновник. Психолошките толкувања на соништата се пореални од народните, имаат длабочина во објаснувањето на симболите и настаните. Збогатувајте го соновникот со нови поими.

 • (40 stars)

  by Aleksandar Matevski on 06/08/2013

  Odlicna aplikacija.

 • (40 stars)

  by Gordan Saltirov on 04/08/2013

  ja preporacuvam ... navistina mi pomogna !!! :)

 • (40 stars)

  by Aleksandar Nikoloski on 04/07/2013

  cool aplikacija

More comments