Alcro

Alcro

FREE

(5 stars)

(2)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Alcro.
Kunskap på burk.
Välkommen till vårt senaste målningsverktyg.
I varje färgburk från oss blandas kunskaperna och erfarenheten från färgforskare, kemiingenjörer, designers, yrkesmålare och många andra experter. Det gäller det här verktyget också. Det är fyllt med funktioner som både inspirerar och hjälper dig rent praktiskt – att hitta rätt kulör, såväl som ta reda på vilken färgprodukt som fungerar bäst för det du ska göra.
Verktyget gör det lätt att hitta rätt kulör. Du bläddrar enkelt bland alla våra kulörer och kan testa kulörer och kulörkombinationer kombinationer på interiörer och fasader.
Applikationen gör det också enkelt att hitta rätt sorts färg eller material för olika ändamål. Den förser dig med handfast information om färgprodukter och hur du ska göra, och visar också bästa vägen till den närmaste butiken som har det du behöver.
För yrkesmålaren ingår även Projektfixaren. Den hjälper dig att hålla reda på projekten, hitta rätt färger och material för jobbet, gör det enkelt att dokumentera resultatet, och mycket mer. Allt för att göra även jobbet runt själva målningen smidigare.

Recently changed in this version

Detta är ny version av Alcros applikation. Har du den äldre versionen vänligen ersätt den med denna uppdatering. Hoppas du finner mycket nytta av appen.


Comments and ratings for Alcro

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!