Bananizacija

Bananizacija

FREE

(5 stars)

(15)


Download for Android Like

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
Bananica kao jedan od najvoljenijih brendova na ovim prostorima, a i šire, želi da se predstavi svojim ljubiteljima u novom ruhu. Putem tehnologije Proširene stvarnosti, bićete u jedinstvenoj prilici da među prvima vidite novo pakovanje Vaše drage Bananice. Nakon instalacije aplikacije potrebno je uperiti mobilni uređaj u pravcu dve Bananice koje se pojavljuju na bilbordu, oglasu na autobuskim stanicama, u samim autobusima, novinskom oglasu ili Facebook stranici Bananice (www.facebook.com/StarkBananica) i videćete novo pakovanje Bananice.
Aplikacija takodje pored informacija i video snimaka, nudi mogućnost i da korisnik Bananizuje svoje ime. Nakon unosa imena u predviđeno polje, aplikacija automatski Vaše ime prevodi na jezik Bananice, aplicira ga na pakovanje i nudi Vam mogućnost da ga podelite sa prijateljima na Facebook-u, Twitter-u ili putem e-maila.

Tags: bananizacija, bananica novo pakovanje, bananica u novom pakovanju, bananica bilbord, bananice bananizacija, bananica wallpapers, bananica pakovanje, aqua viva u novom pakovanju, novo pakovanje bananice, bananizacija aplikacija.

Comments and ratings for Bananizacija

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!