BananizacijaScreenshots

Description

Bananica kao jedan od najvoljenijih brendova na ovim prostorima, a i šire, želi da se predstavi svojim ljubiteljima u novom ruhu. Putem tehnologije Proširene stvarnosti, bićete u jedinstvenoj prilici da među prvima vidite novo pakovanje Vaše drage Bananice. Nakon instalacije aplikacije potrebno je uperiti mobilni uređaj u pravcu dve Bananice koje se pojavljuju na bilbordu, oglasu na autobuskim stanicama, u samim autobusima, novinskom oglasu ili Facebook stranici Bananice (www.facebook.com/StarkBananica) i videćete novo pakovanje Bananice.
Aplikacija takodje pored informacija i video snimaka, nudi mogućnost i da korisnik Bananizuje svoje ime. Nakon unosa imena u predviđeno polje, aplikacija automatski Vaše ime prevodi na jezik Bananice, aplicira ga na pakovanje i nudi Vam mogućnost da ga podelite sa prijateljima na Facebook-u, Twitter-u ili putem e-maila.

Tags: bananizacija , bananica novo pakovanje , bananica bilbord , bananica u novom pakovanju , bananice bananizacija , bananizacija aplikacija , aqua viva u novom pakovanju , bananica pakovanje , novo pakovanje bananice

Users review

from 16 reviews

"Great"

8.6