Caltha TarotScreenshots

Description

“Neem vandaag eens de tijd om na te denken over je situatie, dit kan thuis, op school of op het werk zijn. Is er iets waar je niet helemaal tevreden mee ben? Kijk dan of er een oplossing is om daar verbetering in aan te brengen.”

Bovenstaande is één van de betekenissen die je kan krijgen bij de applicatie van de Caltha Tarot. Trek elke dag een kaart en ontdek wat de dag je zal brengen.
Staat er een mooie dag in het verschiet met een mazzeltje? Of moet je oppassen omdat het geluk je links laat liggen.

Nadat een kaart getrokken is, wordt een afbeelding getoond van één van de Caltha kaarten met de bijbehorende betekenis. Iedere keer dat er een kaart getrokken wordt zal er een andere kaart met de daarbij behorende betekenis getoond worden.

De Caltha kaarten zijn ontworpen door een klein grafisch bedrijf (Deze zijn ook als echte kaartset te bestellen via de banner in het startscherm van de applicatie) en gebaseerd op de Lenormand kaarten. Er zijn in totaal 36 kaarten in deze kaartset.

De Lenormand Tarot is een kaartset die bedacht en ontworpen is door madame Lenormand in de 19e eeuw. In haar tijd was madame Lenormand een vooraanstaand waarzegster die o.a. Napoleon tot haar cliëntele mocht rekenen.
De Caltha kaarten zijn een variant op de originele kaarten waarbij de symboliek hetzelfde is, maar dan in een eigen jasje gestoken.
De applicatie Caltha tarot is bedoeld als een leuke toevoeging aan het voorspellen met behulp van kaarten.

Op dit moment is de applicatie alleen in het Nederlands te verkrijgen, mogelijk in de toekomst dat deze in het Engels vertaald zal worden en er een uitbreiding komt waarbij het mogelijk is om 2 kaarten tegelijk te trekken en een specifiekere voorspelling te krijgen.

Tags: caltha tarot , dagkaart trekken met madamme lenordman

Users review

from 27 reviews

"Good"

6.4